Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Amarok

 

100 % Pickup. 100 % Premium.

Bez kompromisa na terenu. Temperamentan na asfaltu. Novi Amarok objedinjuje sve što i očekujete od ekskluzivnog, svestranog vozila iz premium klase: robusnog dizajna i građe, jako puno snage i intuitivne funkcionalnosti.

Doživite Amarok na fotografijama

Visoka učinkovitost

Snažan kao nijedan drugi. S najvećim okretnim momentom u svojoj klasi.

Od ponedjeljka do petka u šumi i na polju. Vikendi u planinama i u off-road parku. Bez obzira na to gdje radite ili planirate slobodno vrijeme - s motorom vašeg Amaroka bit ćete posebno učinkoviti na svim rutama. Svaka vožnja je zadovoljstvo:

 • 190 kW/258 KS snažni 6-cilindarski turbodizel motor
 • 3,0 l obujam
 • okretni moment do 580 Nm
 • kratkotrajna snaga do 22 kW / 30 PS zahvaljujući funkciji overboost
 • 8-stupanjski automatski mjenjač
 • BlueMotion tehnologija
 • tempomat

Saznajte više

Markantan vanjski dizajn

Čisti dojam snage

Amarok se drži baš poput vas: ostavlja dojam - i po pitanju dizajna. Sportska markantna prednja strana s dvostrukim kromiranim letvicama, bi-xenon svjetlima s LED dnevnim svjetlima, kao i dinamične linije karoserije čine ga najizražajnijim pickupom. 

Moderni dizajn interijera

Čvrst oklop. Udobna unutrašnjost.

Čak i ako teren postane neugodan: Amarok broji puno funkcija koje pridonose vašoj udobnosti. Jasno strukturirana nadzorna ploča, brojni pretinci, najveći prostor za noge u svojoj klasi i podesiva ergoComfort prednja sjedala donose udobnost u vaše izvanredne avanture.

Multimedijalni infotainment

Na svim frekvencijama najbolja zabava.

Jesu li vaši radni dani dugi, a off-road ture još duži? U Amaroku ćete i dalje znati sve što se događa kod kuće i u svijetu: zahvaljujući modernim radio i navigacijskim sustavima i mobilnim mrežnim uslugama "Car-Net".

Najšira teretna površina u klasi

Koliki prostor za utovar. Duboko uzdahnite.

Široki materijali bez problema staju u Amarok. Naime, on ima najviše prostora za utovar u cijeloj svojoj klasi. Čak će i Europalete pronaći svoje mjesto. Osim toga, visoka bočna stijenka i mala visina praga osiguravaju lagan utovar.

 • širina otvora za utovar od 1.222 mm
 • 2,52 m² krovni spremnik za prtljagu
 • 508 mm visoka bočna stijenka
 • mala visina praga od 780 mm

 

Svaki detalj je dobro promišljen

Bez kompromisa na terenu. Temperamentan na asfaltu. Novi Amarok objedinjuje sve što i očekujete od ekskluzivnog, svestranog vozila iz premium klase: robusnog dizajna i građe, jako puno snage i intuitivne funkcionalnosti. Njegov snažni 6 cilindarski turbodizelski motor s 3,0 l obujmom dostiže maksimalnih 190 kW/258 KS i 580 Nm okretnog momenta.

Sve značajke

Zabava u vožnji

Natrag

Zabava u vožnji

Bilo da se radi o asfaltu, zemlji ili ruševinama: u Amaroku doživljavate ekskluzivni komfor vožnje na gotovo svim terenima.

Eksterijer

Natrag

Eksterijer

Upečatljivi detalji, kao i robusan izgled koji privlači pozirnost.

Interijer

Natrag

Interijer

Unutrašnjost Amaroka oduševit će vas količinom prostora, udobnosti i drugim praktičnim mogućnostima koje nudi.

Učinkovitost

Natrag

Učinkovitost

Zahvaljujući inovativnom infotainmentu i dodacima kao što je opcijski dostupan višenamjenski kožni upravljač s ručicama mjenjača pomažu da sve imate nadohvat ruke.

Sustavi potpore vozaču

Natrag

Sustavi potpore vozaču

Sa serijski dostupnom multikolizijskom kočnicom i brojnim modernim sustavima potpore uvijek ste sigurni u vožnji.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim