Klimatizacijski i sustavi grijanja

Vremenske prilike? Svejedno je!

Osobito u poljoprivrednim ili šumarskim operacijama, vaš posao zahtijeva izlazak na teren bez obzira na vremenske uvjete. Bilo da sunce nemilosrdno zagrijava kabinu sa 30 stupnjeva ili se smrzavate u najhladnijoj zimi. Tada je bitno biti opremljen - i imati najbolje klima uređaje i sustave grijanja. Oni će održavati vozačku kabinu Amaroka na ugodnoj temperaturi - bez obzira na vremenske uvjete.

Klimatizacijski susav "Climatronic" s filterom za alergene

Ovaj sustavi nudi dvozonsku regulaciju temperaturu za vozača i suvozača, kao i manualno postavljanje prozračivanja. Ovisno o zagrijavanju sunca i vanjskoj temperaturi, klimatizacijski sustav upuhuje više ili manje hladnog zraka u vaš automobil. Filteri za alergene zaustavit će i najmanje čestice koje mogu izazvati alergiju.

Klimatizacijski sustav "Climatic"

Poluautomatski klimatizacijski sustav ima unutarnji senzor i neprestano uspoređuje sobnu temperaturu s željenom razinom topline u vozilu. 

Opcijski dodatni grijač vode

Opcijski dodatni grijač vode omogućuje zagrijavanje motora i istovremeno osigurava da se unutrašnjost brže zagrijava ili je već prethodno zagrijana. Upravljačka jedinica integrirana je u krovnu konzolu. Naravno, dodatni grijač vode može se također prikladno uključiti i isključiti pomoću daljinskog upravljača.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Amarok

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim