Klimatizacijski i sustavi grijanja

Vremenske prilike? Svejedno je!

Osobito u poljoprivrednim ili šumarskim operacijama, vaš posao zahtijeva izlazak na teren bez obzira na vremenske uvjete. Bilo da sunce nemilosrdno zagrijava kabinu sa 30 stupnjeva ili se smrzavate u najhladnijoj zimi. Tada je bitno biti opremljen - i imati najbolje klima uređaje i sustave grijanja. Oni će održavati vozačku kabinu Amaroka na ugodnoj temperaturi - bez obzira na vremenske uvjete.

Klimatizacijski susav "Climatronic" s filterom za alergene

Ovaj sustavi nudi dvozonsku regulaciju temperaturu za vozača i suvozača, kao i manualno postavljanje prozračivanja. Ovisno o zagrijavanju sunca i vanjskoj temperaturi, klimatizacijski sustav upuhuje više ili manje hladnog zraka u vaš automobil. Filteri za alergene zaustavit će i najmanje čestice koje mogu izazvati alergiju.

Klimatizacijski sustav "Climatic"

Poluautomatski klimatizacijski sustav ima unutarnji senzor i neprestano uspoređuje sobnu temperaturu s željenom razinom topline u vozilu. 

Opcijski dodatni grijač vode

Opcijski dodatni grijač vode omogućuje zagrijavanje motora i istovremeno osigurava da se unutrašnjost brže zagrijava ili je već prethodno zagrijana. Upravljačka jedinica integrirana je u krovnu konzolu. Naravno, dodatni grijač vode može se također prikladno uključiti i isključiti pomoću daljinskog upravljača.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Menü schließen

Amarok

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team