Poklopci utovarnog prostora

Sve je pokriveno

Jeste li na tijesnim serpentinama, neravnim padinama i vozite po raznim vremenskim uvjetima? Sa zaštitnim poklopcem od robusnog ili tvrdog materijala, vaš teret je zaštićen i ne može pasti tijekom vožnje. Otkrijte odmah koja varijanta najbolje odgovara vašim potrebama.

  • poklopci od tvrdog materijala
  • rollcover
  • razni poklopci utovarnog prostora

Paket s tvrdim poklopcem utovarnog prostora kao dodatna oprema

Prema želji dostupan u boji vozila, varijanta s čvrstim poklopcem utovarnog prostora dodaje vozilu stražnja vrata s centralnim zaključavanjem s velikim staklenim umetkom i plinskim tlačnim oprugama. Klizni prozor i bočni klizni prozori, koji se mogu zaključati iznutra, omogućuju dovoljno dnevnog svjetla i svježeg zraka u utovarnom prostoru. Zahvaljujući paketu za brtvljenje, nosivo opterećenje dobro je zaštićeno od prašine i kiše.

Osim toga, ova varijanta nudi dodatni paket brtvi za vrata prtljažnika, koji je također opremljen amortizerima bočnih strana. To olakšava utovar i istovar.

Rollcover

Po želji dostupan srebrni poklopac prtljažnog prostora u srebrnoj boji štiti prijevoznu robu od vlage, prašine i znatiželjnih očiju.

Dodatni prekrivači tereta 

Dodatni prekrivači tereta, kao što su npr. sustavi za zaštitu kao što su cerade,  dostupni su kod vašeg ovlaštenog Volkswagen partnera. 

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Amarok

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim