Poklopci utovarnog prostora

Sve je pokriveno

Jeste li na tijesnim serpentinama, neravnim padinama i vozite po raznim vremenskim uvjetima? Sa zaštitnim poklopcem od robusnog ili tvrdog materijala, vaš teret je zaštićen i ne može pasti tijekom vožnje. Otkrijte odmah koja varijanta najbolje odgovara vašim potrebama.

  • poklopci od tvrdog materijala
  • rollcover
  • razni poklopci utovarnog prostora

Paket s tvrdim poklopcem utovarnog prostora kao dodatna oprema

Prema želji dostupan u boji vozila, varijanta s čvrstim poklopcem utovarnog prostora dodaje vozilu stražnja vrata s centralnim zaključavanjem s velikim staklenim umetkom i plinskim tlačnim oprugama. Klizni prozor i bočni klizni prozori, koji se mogu zaključati iznutra, omogućuju dovoljno dnevnog svjetla i svježeg zraka u utovarnom prostoru. Zahvaljujući paketu za brtvljenje, nosivo opterećenje dobro je zaštićeno od prašine i kiše.

Osim toga, ova varijanta nudi dodatni paket brtvi za vrata prtljažnika, koji je također opremljen amortizerima bočnih strana. To olakšava utovar i istovar.

Rollcover

Po želji dostupan srebrni poklopac prtljažnog prostora u srebrnoj boji štiti prijevoznu robu od vlage, prašine i znatiželjnih očiju.

Dodatni prekrivači tereta 

Dodatni prekrivači tereta, kao što su npr. sustavi za zaštitu kao što su cerade,  dostupni su kod vašeg ovlaštenog Volkswagen partnera. 

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Zatvoriť meni

Amarok

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim