Radio sustavi

Kristalno jasan zvuk

Bilo da ste na putu za šumu ili u gužvovitom gradu: najbolje je voziti se s omiljenom pjesmom u uhu. Naši radijski sustavi osiguravaju da čujete pravi program. Bez obzira gdje se nalazite.

Radio sustav "Composition Media"

Izvrsno zvučno iskustvo: dodatno na "Composition Audio" radijski sustav "Composition Media" opremljen je s zaslonom u boji veličine 16,5 cm, šest zvučnika, CD playerom i mobilnom uslugom Car-Net App-Connect.¹ Tehnološki iskorak, stvoren za veliki grad.

Radio sustav "Composition Audio" (nije prikazano)

Na svim frekvencijama: Novi radio sustav "Composition Audio" osigurava savršenu atmosferu. Opremljen je utorom za SD karticu, AUX-IN sučeljem, USB sučeljem kao i mobilnom Bluetooth pvezivošću.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Amarok

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim