Radio sustavi

Kristalno jasan zvuk

Bilo da ste na putu za šumu ili u gužvovitom gradu: najbolje je voziti se s omiljenom pjesmom u uhu. Naši radijski sustavi osiguravaju da čujete pravi program. Bez obzira gdje se nalazite.

Radio sustav "Composition Media"

Izvrsno zvučno iskustvo: dodatno na "Composition Audio" radijski sustav "Composition Media" opremljen je s zaslonom u boji veličine 16,5 cm, šest zvučnika, CD playerom i mobilnom uslugom Car-Net App-Connect.¹ Tehnološki iskorak, stvoren za veliki grad.

Radio sustav "Composition Audio" (nije prikazano)

Na svim frekvencijama: Novi radio sustav "Composition Audio" osigurava savršenu atmosferu. Opremljen je utorom za SD karticu, AUX-IN sučeljem, USB sučeljem kao i mobilnom Bluetooth pvezivošću.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Amarok

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim