Udobnost

Poželite ostati i kada stignete do cilja

Stigli ste na svoje odredište. A vi samo želite nastaviti sjediti u svom udobnom Amaroku. Ne iznenađuje, obzirom da ne nudi samo najviše prostora u području nogu u svojoj klasi - nego je i sjedalo na višoj poziciji nego što je to u jednom SUV vozilu, a jednako udobno. Osim toga, prednja sjedala ergoComfort na dodir gumba namjestite u milimetar prema svojim željama i potrebama. 

ergoComfort sjedala

Savršena pozicija: U novom Amaroku svako putovanje postaje cilj. ErgoComfort čarobna je riječ koja će tvojoj kralježnici priuštiti samo ono najbolje. Oba prednja sjedala ocijenjena su oznakom o svojoj kvaliteti od strane Udruge za zdravlje kralježnice* za svoju izvanrednu ergonomiju i nude ti mogućnost namještanja 14 položaja. To znači da prema vlastitim željama možeš točno u milimetar namjestiti visinu sjedala, uzdužni pomak, nagib sjedala, nagib naslona i podlogu za bedra.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Amarok

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim