Udobnost

Poželite ostati i kada stignete do cilja

Stigli ste na svoje odredište. A vi samo želite nastaviti sjediti u svom udobnom Amaroku. Ne iznenađuje, obzirom da ne nudi samo najviše prostora u području nogu u svojoj klasi - nego je i sjedalo na višoj poziciji nego što je to u jednom SUV vozilu, a jednako udobno. Osim toga, prednja sjedala ergoComfort na dodir gumba namjestite u milimetar prema svojim željama i potrebama. 

ergoComfort sjedala

Savršena pozicija: U novom Amaroku svako putovanje postaje cilj. ErgoComfort čarobna je riječ koja će tvojoj kralježnici priuštiti samo ono najbolje. Oba prednja sjedala ocijenjena su oznakom o svojoj kvaliteti od strane Udruge za zdravlje kralježnice* za svoju izvanrednu ergonomiju i nude ti mogućnost namještanja 14 položaja. To znači da prema vlastitim željama možeš točno u milimetar namjestiti visinu sjedala, uzdužni pomak, nagib sjedala, nagib naslona i podlogu za bedra.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Amarok

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim