Zabava u vožnji

Snažan kao nijedan drugi.

Od ponedjeljka do petka u šumi i na polju. Vikendi u planinama i u off-road parku. Bez obzira na to gdje radite ili planirate slobodno vrijeme - s motorom vašeg Amaroka bit ćete posebno učinkoviti na svim rutama. Svaka vožnja je zadovoljstvo:

  • 190 kW/258 KS snažni 6-cilindarski turbodizel motor
  • 3,0 l obujam
  • okretni moment do 580 Nm
  • kratkotrajna snaga do 22 kW / 30 PS zahvaljujući funkciji overboost
  • 8-stupanjski automatski mjenjač
  • BlueMotion tehnologija
  • tempomat

8 stupanjski automatski mjenjač

"Ubrzaj se" riječi su koje nijedan vozač Amaroka neće morati izgovoriti. Naime, oba V6 motora imaju osam brzina! Prvi stupanj prijenosa savršen je za male brzine na terenu. Jedinstvena kombinacija 8-stupanjskog mjenjača i pogona na sve kotače 4MOTION rutinu pretvara u novu avanturu svakog dana. Osmi stupanj prijenosa pomoći će ti u uštedi jer smanjuje broj okretaja, a time i potrošnju.

BlueMotion tehnologija

Uvjerljiva održivost: Zahvaljujući BlueMotion tehnologiji, koja je serijski dostupna, novi Amarok postavlja nove standarde održivosti. Tome pridonose Start-Stop sustav i potpora za kretanje uzbrdo.

Tempomat

Opuštenija vožnja, manja potrošnja goriva. Mnogo je razloga za sustav tempomata.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Zatvoriť meni

Amarok

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim