Zatvoriť meni

Caddy
Furgon

 

Savladava gotovo svaki zadatak.

Svaki dan donosi nove izazove koji zahtijevaju brza i profesionalna rješenja. S Caddy furgonom na raspolaganju ćete imati vozilo koje će vam u gotovo svakoj situaciji pružiti optimalnu podršku. Funkcionalno, fleksibilno i svestrano: ovo okretno i kompaktno gradsko dostavno vozilo nudi vam sve što vam je potrebno za profesionalan nastup.

Doživite Caddy furgon kroz fotografije

Dobro osmišljen prostor

Sve u najboljem redu.

Oni koji rade pod vremenskim pritiskom ne žele dugo tražiti. Zbog toga Caddy furgon ima promišljen sistem pretinaca za odlaganje i površina različitih veličina. Bilo da se radi o radnoj odjeći, kutiji za ručak ili alatu za rad - ovdje sve ima svoje mjesto.

Funkcionalan interijer

Prilagodljiv poput vas

Svaki zadatak novi je izazov za vaš tim i vas. Fleksibilna unutrašnjost Caddy furgona svojom će prilagodljivošću pomoći u rješavanju svakog problema: robusne podne obloge, razni pregradni zidovi ili ormarići radionica - dizajnirajte tovarni prostor prema vašim potrebama.

Sistem podrške za vozača

Opuštenije u gradskoj vožnji

U uskim i napučenim uličicama ili gužvovitim gradskim cestama: Caddy furgon opremljen je raznim inovativnim sustavima potpore i sigurnosnim sustavima koji će olakšati svaku napetu situaciju. Tako ćete uvijek stići na vrijeme i najvažnije - opušteni na cilj. 

Koristan teretni prostor

Može podnijeti i najteže zadatke

Oduševljava snagom: utovarni prostor Caddy furgona impresioniše ne samo svojom fleksibilnošću i robusnošću, već prije svega svojom zapreminom i mogućnostima opterećenja. Čak i sa kratkim međuosovinskim razmakom, nudi vam visoku nosivost koja se prema potrebi može proširiti. Toliko prostora je dostupno:

 

  • zapremina do 3,2 m3 s kratkim međuosovinskim razmakom
  • zapremina do 3,7 m3 s opcijski dostupnom djeljivom ili zakretnom pregradom
  • do oko 700 kg nosivosti
  • šest preklopivih ušica za vezanje tereta
Pogon na sve točkove 4MOTION

Podiže performanse, kada je to potrebno

Prednosti pogona na sve točkove 4MOTION posebno su vidljive na mokrim ili snijegom prekrivenim cestama te na zaprljanim ili oštećenim kolovozima. U tim slučajevima spojka za pogon na sve točkove prenosi pogonsku snagu na točkove s boljom trakcijom. Time osjetno doprinosi mirnijem radu, većoj sigurnosti u zavojima i preciznijem upravljanju.

Permanentni pogon na sve točkove potpuno demonstrira svoje prednosti i kod vožnje s prikolicom - primjerice u kombinaciji sa snažnim 90 kW/122 KS turbo dizelskim motorom. Onaj ko želi dodatno povećati udobnost u vožnji, jednostavno će odabrati 2,0 l TDI motor (110 kW/150 KS) i iskoristiti kombinaciju automatiziranog mjenjača s dvije spojke DSG s pogonom na sve točkove 4MOTION. U segmentu kompaktnih gradskih dostavnih vozila ova je mogućnost inače dostupna samo kod modela Caddy.

Promišljen do zadnjeg detalja.

Svaki dan donosi bezbrojne izazove koji često zahtijevaju brza, ali uvijek profesionalna rješenja. Dostavno vozilo Caddy je vozilo koje vas u gotovo svakoj situaciji optimalno podržava.

Karakteristike

Teretni prostor

Natrag

Teretni prostor

Zahvaljujući velikom prtljažnom prostoru, promišljenim rješenjima u tovarnom prostoru i raznim mogućnosti osiguranja tereta, vaš Caddy furgon će bez problema sigurno prevesti i vas i vaš teret do cilja.

Interijer

Natrag

Interijer

Udobno na poslu. Opušteno na odmoru. Caddy furgon oduševljava iznutra, kroz kvalitetu unutrašnjosti i sposobnosti prilagodbe prostora.

Efikasnost

Natrag

Efikasnost

Neka vam cijelo putovanje prođe glatko, ugodno i u dobroj zabavi: s modernim infotainmentom, inovativnim online mobilnim uslugama, multifunkcionalnim volanom, koji će to i omogućiti.

Sistemi podrške

Natrag

Sistemi podrške

Ugodno do cilja: Moderni sigurnosni sistemi podrške, kao i sistemi podrške vozaču misle na vašu sigurnost, kao i udobnost tokom cijelog putovanja.

Produkt film

Doživite prednosti Caddyja u akciji.

Start Video
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim