Pomoć pri parkiranju

Olakšava parkiranje.

Prema želji u vašem su Caddyju dostupni različiti sistemi podrške pri parkiranju. 

ParkPilot

Opcijski ParkPilot akustički će vas upozoriti prilikom parkiranja na prepoznate prepreke u zadnjem dijelu¹ te će razmak prikazati i vizualno na ekranu².

 

Kamera za vožnju unazad "Rear View"

Opcijska kamera za vožnju unazad "Rear View" olakšava parkiranje¹ tako da prikazuje ograničenu sliku područja iza vozila na ekranu radio ili navigacionog sistema². Dodatne statične pomoćne linije pružaju podršku prilikom parkiranja. Kamera za vožnju unazad dostupna je samo u kombinaciji s poklopcem prtljažnika.

Podrška upravljanja pri parkiranju "Park Assist"

Opcijska podrška upravljanja pri parkiranju "Park Assist" savladava parkiranje na okomitim i bočnim parking mjestima u više poteza. Nakon ubacivanja u stepen za vožnju unazad vozilo samostalno preuzima upravljanje¹. Vozač mora aktivirati još samo spojku, papučicu gasa i kočnicu.

U okviru granica sistema.

Ovisno o verziji radio ili navigacionog sistema. Dostupno od radio sistema "Composition Colour" ili novije verzije.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Zatvoriť meni

Caddy
Furgon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim