Pretinci za odlaganje.

Savršeno organizovani. Kao i vaš Caddy.

U vašem poslu sve mora savršeno sjesti na svoje mjesto. U tome će vas poduprijedi i vaš Caddy s dobro promišljenim pretincima za odlaganje - kako bi vam sve što je bitno, bilo nadohvat ruke. 

Pretinci za odlaganje

Direktno iznad vozačevog i suvozačevog sjedišta nalazi se otvoreni krovni pretinac koji se proteže cijelom širinom vozila. Ne vidi se izvana i nudi dovoljno prostora za radne rukavice, kutiju za užinu ili laptop. Pretinci za odlaganje u vratima nude prostor za bocu od 1,0 l, dok je centralna konzola opremljena sa četiri držača za čaše. Prvi put su integrisana i dva otvorena pretinca za rukavice. Tako će sve biti na svom mjestu.

Krovna galerija

Direktno iznad vozačevog i suvozačevog sjedišta cijelom širinom vozila osigurava dodatni prostor za ostavljanje svih potrebnih stvari. 

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Caddy
Furgon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim