Pretinci za odlaganje.

Savršeno organizovani. Kao i vaš Caddy.

U vašem poslu sve mora savršeno sjesti na svoje mjesto. U tome će vas poduprijedi i vaš Caddy s dobro promišljenim pretincima za odlaganje - kako bi vam sve što je bitno, bilo nadohvat ruke. 

Pretinci za odlaganje

Direktno iznad vozačevog i suvozačevog sjedišta nalazi se otvoreni krovni pretinac koji se proteže cijelom širinom vozila. Ne vidi se izvana i nudi dovoljno prostora za radne rukavice, kutiju za užinu ili laptop. Pretinci za odlaganje u vratima nude prostor za bocu od 1,0 l, dok je centralna konzola opremljena sa četiri držača za čaše. Prvi put su integrisana i dva otvorena pretinca za rukavice. Tako će sve biti na svom mjestu.

Krovna galerija

Direktno iznad vozačevog i suvozačevog sjedišta cijelom širinom vozila osigurava dodatni prostor za ostavljanje svih potrebnih stvari. 

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Caddy
Furgon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim