Sigurnosni sistemi podrške

Sigurni na putu. Čak i u kriznim situacijama.

Caddy furgon opremljen je širokom paletom sigurnosnih sistema podrške.

Multikolizijska kočnica1

Serijska multikolizijska kočnica pokreće kočenje nakon sudara kako bi se u idealnom slučaju spriječili sekundarni sudari¹. Multikolizijska kočnica aktivira se kada dva međusobno neovisna senzora prepoznaju sudar. Nakon kratkog usporavanja brzina vozila se postupno smanjuje na 10 km/h, pri čemu vozač u svakom trenutku može ponovo preuzeti kontrolu nad vozilom.

 

Sistem upravljanja proklizavanjem (ASR)

Sprječava proklizavanje točkova vašeg vozila.

 

Upozorenje za sigurnosni pojas

Signali vozaču i suvozaču da sigurnosni pojas ne vežu vizualno tražeći da se zakopaju nakon pokretanja motora i akustično kada započnu voziti.

 

Zračni jastuci

Vozačev i suvozačev zračni jastuk te bočni zračni jastuci za glavu koji prvi puta dolaze u sklopu serijske opreme prednjim putnicima nude najbolju moguću zaštitu prilikom frontalnog i bočnog sudara. Suvozačev zračni jastuk može se deaktivirati pomoću ključa vozila.

Unutar granica sistema.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Caddy
Furgon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim