Sistemi grijanja

Toplo tokom hladnih zimskih dana

Loša je vidljivost kada se vjetrobransko staklo zamagli? Smrzavate se u hladnoj kabini nakon obilazaka terena? Naši sistemi grijanja održavaju vas na toplom i ugodnom čak i tokom hladnih mjeseci.

Grijanje vjetrobranskog stakla

Vjetrobransko staklo Caddy Furgona sadrži integrisane elektronske niti koje griju i osiguravaju dobru vidljivost prema naprijed čak i u hladnim i mokrim vremenskim uslovima. Opcijsko grijanje vjetrobranskog stakla dostupno je samo u kombinaciji s paketom ''Light& Vision''.

Grijanje sjedišta

Opcijsko grijanje sjedišta integrisano je u površine za sjedenje i površine naslona prednjih sjedišta te se može zasebno namjestiti za vozačevo i suvozačevo sjedište. Čim se aktivira paljenje, na raspolaganju ćete imati tri stepena grijanja.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Zatvoriť meni

Caddy
Furgon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim