Sistemi grijanja

Toplo tokom hladnih zimskih dana

Loša je vidljivost kada se vjetrobransko staklo zamagli? Smrzavate se u hladnoj kabini nakon obilazaka terena? Naši sistemi grijanja održavaju vas na toplom i ugodnom čak i tokom hladnih mjeseci.

Grijanje vjetrobranskog stakla

Vjetrobransko staklo Caddy Furgona sadrži integrisane elektronske niti koje griju i osiguravaju dobru vidljivost prema naprijed čak i u hladnim i mokrim vremenskim uslovima. Opcijsko grijanje vjetrobranskog stakla dostupno je samo u kombinaciji s paketom ''Light& Vision''.

Grijanje sjedišta

Opcijsko grijanje sjedišta integrisano je u površine za sjedenje i površine naslona prednjih sjedišta te se može zasebno namjestiti za vozačevo i suvozačevo sjedište. Čim se aktivira paljenje, na raspolaganju ćete imati tri stepena grijanja.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Caddy
Furgon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim