Utovarni prostor

Puno mjesta za sav vaš materijal

Caddy furgon pokazuje svoju funkcionalnost te nudi izbor podnica teretnog prostora i pregradnih stjenki. Svoje mobilno radno mjesto jednostavno oblikujte u skladu s vašim željama.

  • Zatvorena pregradna stijenka

  • Pregradna stijenka s prozorima

  • Gumena podna obloga

  • Univerzalni pod

  • Ušice za vezanje tereta

Zatvorena pregradna stijenka

Stijenka u visini krova kompletno pregrađuje vozačevu kabinu od teretnog prostora i na taj način jamči visoku pasivnu sigurnost. Fiksno je spojena s karoserijom vozila i ispunjava normu DIN 75410-3 "Osiguranje tereta u kombi vozilima".

Pregradna stijenka s prozorima

Za Caddy furgon po želji je dostupna pregradna stijenka s prozorom. Ova je stijenka također u visini krova poput zatvorene pregradne stijenke te dodatno raspolaže dvama velikim prozorima od nelomljivog stakla. Tako ćete uvijek imati pregled nad vašim teretom.

Gumena podna obloga

Za teretni prostor modela Caddy opcijski se može naručiti gumena podna obloga. Zaštitni sloj od plastike koja se može prati precizno je prilagođen obrisima ožljebljenog poda. Osim toga gumeni se materijal odlikuje dobrom općom i zvučnom izolacijom.

Univerzalni pod

Univerzalni pod idealna je priprema za naknadnu ugradnju sustava ormara različitih proizvođača koji su za to predviđeni. Posebno obrađeni profili u podnoj oblozi omogućuju u svakom trenutku fleksibilnu montažu i demontažu sustava ormara bez lijepljenja ili bušenja.

Ušice za vezanje tereta

Teretni prostor u sklopu serijske opreme raspolaže sa šest preklopivih ušica za vezanje tereta koje su fiksno spojene s podnicom vozila. Caddy Maxi furgon ima čak osam ušica za vezanje tereta. Tako pomoću otpornih zateznih traka možete sigurno i pravilno pričvrstiti alat i materijal.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Caddy
Furgon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim