Zatvorena pregrada

Pregrada je viskoka i potpuno dijeli tovarni prostor od prostora za vozača i suvozača, obezbjeđuje visoku pasivnu zaštitu. Pričvršćena je za tijelo vozila po standardu DIN-75410-3 "obezbjeđenje tereta u vozilima"

Zadnja vrata sa prozorima

Za Caddy je poželjno imati zadnja vrata sa dva velika prozora od otpornog stakla.

Parcijalna i okretna pregrada

Sa opcionalnom i okretnom pregradom moguće je u par koraka povećati zapreminu tovarnog prostora za 0,5 m3. Ako je potrebno suvozačevo sjedište može se pomjeriti unaprijed a pregrada okrenuti za 90°. To će povećati prostor za elemente koji su dugački do 2.600 mm za Caddy Furgon i do 3.070 mm za Caddy Maxi Furgon. Pregrada će vozaču pružiti potrebnu zaštitu.

Gumena podna obloga

Za pokrivanje tovarnog prostora na raspolaganju je opcionalna gumena obloga. Zaštitni sloj lako perive podloge je precizno krojen prema konturama vozila. Dodatno gumena podna obloga ima dobru izolacionu i zvučnu zaštitu.

Vezivanje

U tovarnom prostoru se standardno nalaze šest sklopivih tački za vezivanje tereta, pričvršćenih šarafima u boji vozila. Caddy Maxi posjeduje čak osam pričvrsnih tački tako da možete da koristite tenzione trake da osigurate tovar.

Zatvori
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete prezentacije.
Prihvati i nastavi