Izbornik
Zatvoriť meni

Caddy Kombi

 

Profesionalac na svim područjima.

Nijedno drugo vozilo njegove klase ne objedinjuje varijabilnost, fleksibilnost i solidnost toliko savršeno kao Caddy Kombi. Otporna unutrašnjost vozila može se proširiti na sedam mjesta za sjedenje i u samo nekoliko poteza prenamijeniti u dvosjed s teretnim prostorom veličine 3,2 m³ u slučaju da morate dostavljati robu ili materijal. Čak se i manji predmeti mogu brzo i sigurno smjestiti.

Doživite Caddy Kombi na fotografijama

Dobro promišljen prostor

Sve u najboljem redu.

Oni koji rade pod vremenskim pritiskom ne žele dugo tražiti. Zbog toga Caddy Kombi ima osmišljen sistem pretinaca za odlaganje s odjeljcima i površinama različitih veličina. Bilo da se radi o radnoj odjeći, kutiji za ručak ili alat za rad - ovdje sve ima svoje mjesto.

Funkcionalan interijer

Onaj, koji se prilagođava

Ovo znaju svi: svaki zadatak nosi svoje izazove. Ponekad je cijeli tim u vozilu, ponekad je vozilo do kraja natovareno radnim materijalom. Caddy Kombi je dovoljno fleksibilan da se prilagodi svakoj situaciji. U tren oka se od vozila s pet sjedišta pretvara u prostrano dostavno vozilo.

Visoki sigurnosni standard

Više sigurnosti, bolje putovanje.

Sigurnost je glavni prioritet - bilo da radite na velikim visinama ili s teškom opremom, ili ste izvan grada ili u napornim gradskim gužvama po lošem vremenu. Zato je Caddy Kombi prvi u svojoj klasi s zračnim jastucima vozača, suvozača i bočnim jastucima za glavu te multikolizijskom kočnicom. Možete se osloniti na svoj dobar osjećaj.

Mobilne online usluge

Odmah informirani o svim važnim stvarima

Vaš posao je dovoljno uzbudljiv. Pomoću Car-Net App-Connect i Car-Net vodiča i informisanja štedite vrijeme, novac i ponekad živce - na primjer informisanjem o trenutnoj situaciji u saobraćaju, besplatnim parkirng mjestima ili jeftinim benzinskim stanicama.

Pogon na sve točkove 4MOTION

Packt zu, wenn es drauf ankommt

Caddy Kombi s opcijskim pogonom na sve točkove 4MOTION također savršeno je stabilan na mokrim, snježnim, prljavim ili oštećenim cestama. Njegova spojka na svim točkovima preusmjerava pogonsku snagu na točkove s boljom vučom - za veću sigurnost u zavojima i preciznije rukovanje. Usput, Caddy Kombi jedini je u svojoj klasi koji nudi stalne pogone na sve točkove. Daljnje prednosti i mogućnosti:

  • U kombinaciji s snažnim turbodizelskim motorom od 90 kW / 122 KS, stalni pogon na sve točkove također se savršeno povlači prilikom vuče prikolice.
  • Kombinacija 2,0-litrenog motora (110 kW / 150 KS), DSG mjenjača s dvostrukom spojkom i 4MOTION pogonom na sve točkove dodatno se povećava udobnost u vožnji.

Promišljen do posljednjeg detalja

Do sedam sjedišta. Mnoštvo pretinaca za odlaganje. Sve u najvećoj kvaliteti.

Karakteristike

Prostranost

Natrag

Prostranost

Bez obzira putuje li s vama cijeli tim radnika ili ste zaduženi za prijevoz materijala, zahvaljujući fleksibilnim sjedištima i mnoštvu prostora za odlaganje - Caddy je spreman na sve.

Eksterijer

Natrag

Eksterijer

Precizne linije, dinamična prednja strana i mnogi drugi upečatljivi detalji: Caddy pokazuje kompetenciju na prvi pogled.

Interijer

Natrag

Interijer

Ugodan za rad. Opušten u slobodno vrijeme. Caddy također impresionira iznutra svojom posebnom kvalitetom izrade i brojnim dodacima.

Efektivnost

Natrag

Efektivnost

Neka vam bude udobno tokom cijelog putovanja: moderni infotainment, inovativne internetske usluge, multifunckionalnivolani i ekrani vam to omogućuju.

Sistemi podrške vozaču

Natrag

Sistemi podrške

Udobno i sigurno do odredišta: Moderni sigurnosni i sistemi podrške vozaču prate situaciju u saobraćaju oko vas i mogu pomoći izbjeći kritične situacije.

Produkt film

Doživite prednosti Caddyja u akciji.

Start Video
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim