Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Caddy Kombi

 

Profesionalac na svim područjima.

Nijedno drugo vozilo njegove klase ne objedinjuje varijabilnost, fleksibilnost i solidnost toliko savršeno kao Caddy Kombi. Otporna unutrašnjost vozila može se proširiti na sedam mjesta za sjedenje i u samo nekoliko poteza prenamijeniti u dvosjed s teretnim prostorom veličine 3,2 m³ u slučaju da morate dostavljati robu ili materijal. Čak se i manji predmeti mogu brzo i sigurno smjestiti.

Doživite Caddy Kombi na fotografijama

Dobro promišljen prostor

Sve u najboljem redu.

Oni koji rade pod vremenskim pritiskom ne žele dugo tražiti. Zbog toga Caddy Kombi ima osmišljen sistem pretinaca za odlaganje s odjeljcima i površinama različitih veličina. Bilo da se radi o radnoj odjeći, kutiji za ručak ili alat za rad - ovdje sve ima svoje mjesto.

Funkcionalan interijer

Onaj, koji se prilagođava

Ovo znaju svi: svaki zadatak nosi svoje izazove. Ponekad je cijeli tim u vozilu, ponekad je vozilo do kraja natovareno radnim materijalom. Caddy Kombi je dovoljno fleksibilan da se prilagodi svakoj situaciji. U tren oka se od vozila s pet sjedišta pretvara u prostrano dostavno vozilo.

Visoki sigurnosni standard

Više sigurnosti, bolje putovanje.

Sigurnost je glavni prioritet - bilo da radite na velikim visinama ili s teškom opremom, ili ste izvan grada ili u napornim gradskim gužvama po lošem vremenu. Zato je Caddy Kombi prvi u svojoj klasi s zračnim jastucima vozača, suvozača i bočnim jastucima za glavu te multikolizijskom kočnicom. Možete se osloniti na svoj dobar osjećaj.

Mobilne online usluge

Odmah informirani o svim važnim stvarima

Vaš posao je dovoljno uzbudljiv. Pomoću Car-Net App-Connect i Car-Net vodiča i informisanja štedite vrijeme, novac i ponekad živce - na primjer informisanjem o trenutnoj situaciji u saobraćaju, besplatnim parkirng mjestima ili jeftinim benzinskim stanicama.

Pogon na sve točkove 4MOTION

Packt zu, wenn es drauf ankommt

Caddy Kombi s opcijskim pogonom na sve točkove 4MOTION također savršeno je stabilan na mokrim, snježnim, prljavim ili oštećenim cestama. Njegova spojka na svim točkovima preusmjerava pogonsku snagu na točkove s boljom vučom - za veću sigurnost u zavojima i preciznije rukovanje. Usput, Caddy Kombi jedini je u svojoj klasi koji nudi stalne pogone na sve točkove. Daljnje prednosti i mogućnosti:

  • U kombinaciji s snažnim turbodizelskim motorom od 90 kW / 122 KS, stalni pogon na sve točkove također se savršeno povlači prilikom vuče prikolice.
  • Kombinacija 2,0-litrenog motora (110 kW / 150 KS), DSG mjenjača s dvostrukom spojkom i 4MOTION pogonom na sve točkove dodatno se povećava udobnost u vožnji.

Promišljen do posljednjeg detalja

Do sedam sjedišta. Mnoštvo pretinaca za odlaganje. Sve u najvećoj kvaliteti.

Karakteristike

Prostranost

Natrag

Prostranost

Bez obzira putuje li s vama cijeli tim radnika ili ste zaduženi za prijevoz materijala, zahvaljujući fleksibilnim sjedištima i mnoštvu prostora za odlaganje - Caddy je spreman na sve.

Eksterijer

Natrag

Eksterijer

Precizne linije, dinamična prednja strana i mnogi drugi upečatljivi detalji: Caddy pokazuje kompetenciju na prvi pogled.

Interijer

Natrag

Interijer

Ugodan za rad. Opušten u slobodno vrijeme. Caddy također impresionira iznutra svojom posebnom kvalitetom izrade i brojnim dodacima.

Efektivnost

Natrag

Efektivnost

Neka vam bude udobno tokom cijelog putovanja: moderni infotainment, inovativne internetske usluge, multifunckionalnivolani i ekrani vam to omogućuju.

Sistemi podrške vozaču

Natrag

Sistemi podrške

Udobno i sigurno do odredišta: Moderni sigurnosni i sistemi podrške vozaču prate situaciju u saobraćaju oko vas i mogu pomoći izbjeći kritične situacije.

Produkt film

Doživite prednosti Caddyja u akciji.

Start Video
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim