Fleksibilna sjedišta

Od sedam sjedišta do dostavnog vozila u samo nekoliko minuta

Da li se čitava grupa mora prevesti do gradilišta? Nema problema, Caddy Kombi je standardno dostupan sa pet, a opciono ima i do sedam sjedišta. Dvije osobe su dovoljna za sljedeći posao, ali treba li vam puno materijala? Caddy Kombi je, naravno, za to također pripremljen. Zahvaljujući odvojenim, sklopivim, preklopivim i uklonjivim klupama u unutrašnjosti, timski autobus brzo postaje dostavni kombi - i obrnuto. Razmislili smo i o mogućnosti pretovara za dugačke predmete: na zahtjev možete imati suvozačko sjedalo sa sklopivim naslonom.

Putničko sjedište sa sklopivim naslonom

Ako naslon suvozačevog sjedišta potpuno preklopite prema naprijed, maksimalna iskoristiva dužina u unutrašnjosti povećava se do 3,01 m.1

Sklopiva i uklonjiva klupa sa tri sjedišta

Klupa u drugom redu sjedišta sastoji se od jednostrukog sjedišta i dvosjeda. Oba elementa mogu se preklapati , sklapati i uklanjati nezavisno jedan od drugog. Ako se trostruka klupa ukloni u cjelini, rezultat je prostrano, ravno utovarno područje.

Slika prikazuje dodatnu opremu koja se naplaćuje

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Caddy Kombi

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim