Fleksibilna sjedišta

Od sedam sjedišta do dostavnog vozila u samo nekoliko minuta

Da li se čitava grupa mora prevesti do gradilišta? Nema problema, Caddy Kombi je standardno dostupan sa pet, a opciono ima i do sedam sjedišta. Dvije osobe su dovoljna za sljedeći posao, ali treba li vam puno materijala? Caddy Kombi je, naravno, za to također pripremljen. Zahvaljujući odvojenim, sklopivim, preklopivim i uklonjivim klupama u unutrašnjosti, timski autobus brzo postaje dostavni kombi - i obrnuto. Razmislili smo i o mogućnosti pretovara za dugačke predmete: na zahtjev možete imati suvozačko sjedalo sa sklopivim naslonom.

Putničko sjedište sa sklopivim naslonom

Ako naslon suvozačevog sjedišta potpuno preklopite prema naprijed, maksimalna iskoristiva dužina u unutrašnjosti povećava se do 3,01 m.1

Sklopiva i uklonjiva klupa sa tri sjedišta

Klupa u drugom redu sjedišta sastoji se od jednostrukog sjedišta i dvosjeda. Oba elementa mogu se preklapati , sklapati i uklanjati nezavisno jedan od drugog. Ako se trostruka klupa ukloni u cjelini, rezultat je prostrano, ravno utovarno područje.

Slika prikazuje dodatnu opremu koja se naplaćuje

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Caddy Kombi

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim