Pomoć pri parkiranju

Olakšava parkiranje.

Prema želji u vašem su Caddyju dostupni različiti sustavi potpore pri parkiranju. 

ParkPilot

Opcijski ParkPilot akustički će vas upozoriti prilikom parkiranja na prepoznate prepreke u stražnjem dijelu¹ te će razmak prikazati i vizualno na zaslonu².

 

Kamera za vožnju unatrag "Rear View"

Opcijska kamera za vožnju unatrag "Rear View" olakšava parkiranje¹ tako da prikazuje ograničenu sliku područja iza vozila na zaslonu radio ili navigacijskog sustava². Dodatne statične pomoćne linije pružaju potporu prilikom parkiranja. Kamera za vožnju unatrag dostupna je samo u kombinaciji s poklopcem prtljažnika.

Potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist"

Opcijska potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist" svladava parkiranje na okomitim i bočnim parkirnim mjestima u više poteza. Nakon ubacivanja u stupanj za vožnju unatrag vozilo samostalno preuzima upravljanje¹. Vozač mora aktivirati još samo spojku, papučicu gasa i kočnicu.

Unutar granica sustava.

Ovisno o verziji radio i navigacijskog sustava. Dostupno od radijskog sustava "Composition Colour" i više.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Caddy Kombi

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim