Radio sistem "Composition Audio"

Standardni sistem uključuje  TFT-Display, dva zvučnika, ulaz za jednu SD karticu, AUX-IN- ulaz, USB-interfejs kao i Bluetooth vezu za pametni telefon.

Radio sistem "Composition Colour"

Opcioni sistem 12,7 cm (5") veliki TFT-kolor ekran osetljiv na dodir, MP3 i WMA kompatibilni CD čitač, četiri zvučnika, SD čitač kartica,  AUX-IN- i USB interfejs, Bluetooth vezu za pametni telefon i dvostruki tjuner za što bolji prijem radio signala.

Radio sistem "Composition Media"

Opcioni sistem sa 16,5 cm (6,33") veličine TFT kolor ekranom osjetljivim na dodir, MP3 i WMA kompatibilan CD čitač, četiri zvučnika, SD čitač kartica, AUX-IN i USB interfejs, Bluetooth veza za pametni telefon i dvostruki tjuner za bolji prijem radio signala.

Interfejs za mobilni telefon "Comfort"

Poseban pretinac za odlaganje vašeg mobilnog telefona opcijski je dostupan te raspolaže bežičnim spajanjem na vanjsku antenu za optimizaciju kvaliteta slanja i prijema mobilne mreže. Punjenje je također vrlo jednostavno - telefon se samo mora povezati s USB priključkom koje se također nalazi u pretincu za odlaganje.

Dodatna oprema uz nadoplatu. Dostupno samo u kombinaciji s radiosistemima "Composition Colour" i "Composition Media", te navigacionim sistemom "Discover Media".

Zatvori
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete prezentacije.
Prihvati i nastavi
Caddy Kombi

Caddy Kombi