Sustavi potpore vozaču

Bezbrižniji na putu, svaki dan.

Caddy ima veliku sigurnosnu opremu i može biti opremljen brojnim sustavima pomoći vozaču, kao što su ACC automatska kontrola razmaka.

Automatska regulacija razmaka ACC1

Po želji dostupna automatska regulacija razmaka ACC brzinu automatski prilagođava brzini vozila ispred¹ i pritom održava razmak koji je zadao vozač. Namještena brzina pritom se ne prekoračuje. Već sadrži sustav nadzora okoline "Front Assist".

Sustav nadzora okoline "Front Assist" sa City funkcijom kočenja u nuždi²

U situacijama koje su prepoznate kao kritične u pogledu razmaka opcijski sustav nadzora okoline pomoći će vam putem sustava radara da skratite put zaustavljanja vozila¹. U prepoznatim opasnim situacijama sustav vozača upozorava vizualno i akustički te pomoću kočionog tlaka.

Sustav potpore zadržavanja vozila u traku "Lane Assist" 1 2

U slučaju nenamjernog izlaska s trake istovremeno upozorava vozača tonom i porukom na višenamjenskom zaslonu te usmjerava vozilo. 

Svjetla za maglu s integriranom funkcijom svjetla za zavoj 

Omogućite optimalnu vidljivost u lošem vremenu. Pri skretanju, prednje svjetlo s unutarnje strane zavoja osvjetljava cestu.

Dnevna svjetla

Uključuje se automatski kad se paljenje aktivira i smanjuje rizik od nezgode pri dnevnom svjetlu.

Tempomat1

Ovisno o nagibu i silasku sa brzine od 30 km / h, održava željenu brzinu ili ograničava maksimalnu brzinu na individualno postavljenu vrijednost. 

Sustav prepoznavanja prometnih znakova1

Otkriva prometne znakove u cestovnom prometu i obavještava vozača o trenutnoj prometnoj situaciji. 

Potpora za kretanje uzbrdo

Serijska potpora za kretanje uzbrdo sprječava neželjeno kotrljanje vozila unatrag na usponima te jamči komforno upravljanje prilikom kretanja.

Unutar granica sustava.

Vozač u svakom trenutku mora biti spreman preuzeti kontrolu nad vozilom te se drži odgovornim za sigurnu vožnju. 

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Caddy Kombi

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim