Izbornik
Zatvoriť meni

Caddy Kombi

 

Prihvatite život, onakav kakav jest

Dvoje u kupovinu, petero na ljetni odmor, sedmero na dječji rođendan: Caddy kombi prihvata život onakvim kakav jest. Pouzdan, fleksibilan i svestran poput svojih prethodnika, ovaj je model sada − u četvrtoj generaciji − još udobniji i štedljiviji. To ga čini posebnim i savršenim svestranim vozilom.

Doživite Caddy kombi na fotografijama

Unutrašnjost

Mjesto za sve vaše želje

U unutrašnjosti Caddyja možete očekivati do sedam izuzetno udobnih i fleksibilnih sjedišta, visokokvalitetan, moderan kokpit i puno prostora za sva iznenađenja koja vas očekuju u svakodnevnom životu.

Fleksibilan prostor

Savršeno odgovara vašem životnom stilu.

Vaš Caddy se jednostavno i izuzetno fleksibilno prilagođava vašim zahtjevima. To su osigurala preklopna, izmjenjiva i odvojiva sjedišta. Tako ćete imati dovoljno mjesta za cijeli prodoični bend, veliki shopping, manje transporte ili dostave.

Moderni sistemi podrške

U svakoj situaciji - uz vas

Bilo da su tijesna parkirna mjesta, nestrpljiva djeca na zadnjem sjedištu ili neočekivane situacije u saobraćaju: moderni sistemi pomoći vozaču u Caddyju nude vam podršku u gotovo svim kritičnim situacijama.

Moderni infotainment sistem

U dobrom društvu na svakom putovanju

Svakodnevica može ponekada biti jako užurbana. Otići po djecu, riješiti obaveze i stići na važne termine - nekada je sve prioritet. Ali s omiljenom pjesmom i najbržim putem do odredišta - nijedna vožnja više ne mora biti stresna.

Mobilne online usluge

Uvijek povezani

U potpunosti se posvetite porodici dok ste u pokretu i uvijek budite profesionalno dostupni: mnogobrojne inovativne mogućnosti umrežavanja omogućuju vam pristup gotovo svim informacijama koje su vam važne u bilo kojem trenutku.

Pogon na sve točkove 4MOTION

Poteže kada je to potrebno

Prednosti pogona na sve točkove 4MOTION posebno su uočljive na mokrim ili snijegom prekrivenim cestama te na zaprljanim ili oštećenim kolovozima. U tim slučajevima spojka za pogon na sve točkove prenosi pogonsku snagu na točkove s boljom trakcijom. Time osjetno doprinosi mirnijem radu, većoj sigurnosti u zavojima i preciznijem upravljanju.

Permanentni pogon na sve točkove potpuno demonstrira svoje prednosti i kod vožnje s prikolicom - primjerice u kombinaciji sa snažnim 90 kW/122 KS turbo dizelskim motorom. Onaj ko želi dodatno povećati udobnost u vožnji, jednostavno će odabrati 2,0 l TDI motor (110 kW/150 KS) i iskoristiti kombinaciju automatiziranog mjenjača s dvije spojke DSG s pogonom na sve točkove 4MOTION. U segmentu kompaktnih gradskih dostavnih vozila ova je mogućnost inače dostupna samo kod modela Caddy.

Promišljen do posljednjeg detalja

Dvoje u kupovinu, petero na ljetni odmor, sedmero na dječji rođendan: Caddy prihvata život onakvim kakav jest.

Sve značajke

Eksterijer

Natrag

Eksterijer

Precizne linije, dinamički prednji, linearni zadji dio i mnogi drugi upečatljivi detalji: Caddy oduševljava na prvi pogled.

Interijer

Natrag

Interijer

Dobro osmišljen, varijabilni koncept prostora s do sedam sjedala u kombinaciji s odličnim materijalima i visokokvalitetnim cockpitom.

Efikasnost

Natrag

Efiksanost

Moderne Heiz- und Klimasysteme, praktische Bedienelemente und innovative Radio- und Navigationssysteme sorgen für eine angenehme und entspannte Atmosphäre.

Sistemi podrške

Natrag

Assistenzsysteme

Die modernen und innovativen Fahrerassistenzsysteme haben die Straße im Blick. Sie greifen bei Bedarf unterstützend ein – damit jede Fahrt noch komfortabler wird.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim