Fleksibilan prostor

Napravite mjesta, onda kada vam je potrebno

Unutrašnjost Caddyja odgovara svaki dan na nove izazove. Bez obzira vozite li do 6 saputnika, morate obaviti veliku kupovinu ili odraditi transport manjeg namještaja. 

Dva sjedišta

Kao dvosjed, Caddy nudi impresivnih 3.030 litara prostora za utovar - još više s preklopljenim suvozačevim sjedištem. Idealno za puno prtljaga.

Tri sjedišta

U trosjedu je drugi red sjedišta podijeljen u omjeru ⅔ prema ⅓. To omogućava različite mogućnosti korištenja.

Četiri sjedišta

Caddy s četiri sjedišta može smjestiti četiri osobe i dodatni prtljag.

Pet sjedišta

Pet sjedišta i puno prostora za odlaganje: zadnje klupe nude četiri ISOFIX nosača na dva vanjska sjedišta i zato je pogodno za dječiju sjedalicu. Preklapanje drugog reda sjedišta osigurava prostor do 2,852 l.

Sedam sjedišta

Opremljen sa sedam sjedišta, Caddy je idealno vozilo za prijevoz velike grupe s velikom udobnošću. Caddy Maxi je 47 cm duži i dodatno nudi do 340 l1 tovarnog prostora za vaš prtljag.

Vrijednosti se odnose do visine police za pakete.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Caddy Kombi

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim