Fleksibilan prostor

Napravite mjesta, onda kada vam je potrebno

Unutrašnjost Caddyja odgovara svaki dan na nove izazove. Bez obzira vozite li do 6 saputnika, morate obaviti veliku kupovinu ili odraditi transport manjeg namještaja. 

Dva sjedišta

Kao dvosjed, Caddy nudi impresivnih 3.030 litara prostora za utovar - još više s preklopljenim suvozačevim sjedištem. Idealno za puno prtljaga.

Tri sjedišta

U trosjedu je drugi red sjedišta podijeljen u omjeru ⅔ prema ⅓. To omogućava različite mogućnosti korištenja.

Četiri sjedišta

Caddy s četiri sjedišta može smjestiti četiri osobe i dodatni prtljag.

Pet sjedišta

Pet sjedišta i puno prostora za odlaganje: zadnje klupe nude četiri ISOFIX nosača na dva vanjska sjedišta i zato je pogodno za dječiju sjedalicu. Preklapanje drugog reda sjedišta osigurava prostor do 2,852 l.

Sedam sjedišta

Opremljen sa sedam sjedišta, Caddy je idealno vozilo za prijevoz velike grupe s velikom udobnošću. Caddy Maxi je 47 cm duži i dodatno nudi do 340 l1 tovarnog prostora za vaš prtljag.

Vrijednosti se odnose do visine police za pakete.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Caddy Kombi

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim