Klima uređaji

Uživajte u ugodnom radnom ozračju

Klima uređaj u tren oka će namjestiti temperaturu u unutrašnjsoti, a tokom toplih, ljetnih dana osigurava hladan zrak i ugodnu atmosferu u vašem radnom okruženju. 

Klimauređaj "Climatronic"

Opcijski dostupan klima-uređaj "Climatronic" temperaturu reguliše elektronski pomoću senzora u unutrašnjosti te pritom neprestano uspoređuje stvarnu temperaturu sa zadanom vrijednošću. Zahvaljujući 2-zonskoj regulaciji temperature moguće je precizno namjestiti temperaturu zasebno za vozača i suvozača. Senzor kvalitete zraka istovremeno nadzire kvalitetu vanjskog zraka te po potrebi automatski aktivira zatvoreni optok zraka.

Klimauređaj

Za Caddy furgon po želji je dostupan poluautomatski klima-uređaj. On se može manuelno podešavati tako da konstantno osigurava ugodnu temperaturu unutrašnjosti.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Caddy Kombi

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim