Radio sistemi

Moderan infotainment.

Omiljene pjesme, radio stanice, podcasti ili jednostavno prava radio stanica - bez obzira šta volite slušati na dugim putovanjima: Naši radijski sistemi nude vam pravi program.

Radio sistem "Composition Media"

Opcijski radio sistem "Composition Media" obuhvata TFT ekran na dodir u boji veličine 16,5 cm (6,33"), senzore približavanja, CD jedinicu kompatibilnu s MP3 i WMA datotekama, snagu od 4 x 20 W s četiri zvučnika, dvostruki tuner s funkcijom Phase Diversity za najbolji mogući radioprijem, otvor za SD karticu, AUX-IN interfejs i USB interfejs koji je između ostalog kompatibilan s iPhone uređajima. Za ovaj radio sistem po želji je dostupna mobilna online usluga Car-Net App-Connect.

Radio sistem "Composition Colour"

Po želji dostupan radio sistrem "Composition Colour" obuhvata TFT ekran na dodir u boji veličine 12,7 cm (5"), CD jedinicu kompatibilnu s MP3 i WMA datotekama, snagu od 4 x 20 W s dva zvučnika, otvor za SD karticu, AUX-IN interfejs, USB interfejs koji je između ostalog kompatibilan s iPhone uređajima i dvostruki tuner s funkcijom Phase Diversity za najbolji mogući radioprijem.

Radio sistem "Composition Audio"

Serijski radio sistem "Composition Audio" obuhvata monokromatski TFT ekran, snagu od 2 x 20 W s dva zvučnika, otvor za SD karticu, AUX-IN interfejs i USB interfejs.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Caddy Kombi

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim