Radio sistemi

Moderan infotainment.

Omiljene pjesme, radio stanice, podcasti ili jednostavno prava radio stanica - bez obzira šta volite slušati na dugim putovanjima: Naši radijski sistemi nude vam pravi program.

Radio sistem "Composition Media"

Opcijski radio sistem "Composition Media" obuhvata TFT ekran na dodir u boji veličine 16,5 cm (6,33"), senzore približavanja, CD jedinicu kompatibilnu s MP3 i WMA datotekama, snagu od 4 x 20 W s četiri zvučnika, dvostruki tuner s funkcijom Phase Diversity za najbolji mogući radioprijem, otvor za SD karticu, AUX-IN interfejs i USB interfejs koji je između ostalog kompatibilan s iPhone uređajima. Za ovaj radio sistem po želji je dostupna mobilna online usluga Car-Net App-Connect.

Radio sistem "Composition Colour"

Po želji dostupan radio sistrem "Composition Colour" obuhvata TFT ekran na dodir u boji veličine 12,7 cm (5"), CD jedinicu kompatibilnu s MP3 i WMA datotekama, snagu od 4 x 20 W s dva zvučnika, otvor za SD karticu, AUX-IN interfejs, USB interfejs koji je između ostalog kompatibilan s iPhone uređajima i dvostruki tuner s funkcijom Phase Diversity za najbolji mogući radioprijem.

Radio sistem "Composition Audio"

Serijski radio sistem "Composition Audio" obuhvata monokromatski TFT ekran, snagu od 2 x 20 W s dva zvučnika, otvor za SD karticu, AUX-IN interfejs i USB interfejs.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Caddy Kombi

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim