Klima uređaji

Uživajte u ugodnom radnom ozračju

Klima uređaj u tren oka će namjestiti temperaturu u unutrašnjsoti, a tokom toplih, ljetnih dana osigurava hladan zrak i ugodnu atmosferu u vašem radnom okruženju. 

Klimauređaj "Climatronic"

Opcijski dostupan klima-uređaj "Climatronic" temperaturu reguliše elektronski pomoću senzora u unutrašnjosti te pritom neprestano uspoređuje stvarnu temperaturu sa zadanom vrijednošću. Zahvaljujući 2-zonskoj regulaciji temperature moguće je precizno namjestiti temperaturu zasebno za vozača i suvozača. Senzor kvalitete zraka istovremeno nadzire kvalitetu vanjskog zraka te po potrebi automatski aktivira zatvoreni optok zraka.

Klimauređaj

Za Caddy furgon po želji je dostupan poluautomatski klima-uređaj. On se može manuelno podešavati tako da konstantno osigurava ugodnu temperaturu unutrašnjosti.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Caddy

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim