Navigacioni sistemi

Sigurni do cilja

Kada se nižu termin za terminom, svaka sekunda je važna i ne želimo gubiti vrijeme na sabraćajne gužve. Naši navigacioni sistemi će vas dovesti do idućeg sastanka najbržim putem. A nakon odrađenog posla, direktno do vašeg doma. 

Navigacioni sistem "Discover Media"

Kod opcijskog navigacionog sistema "Discover Media" dodatno je uz funkcije radio sistema "Composition Media" integrisan još jedan otvor za SD kartice s kartama. Za instalisane karte za Europu s uslugom Volkswagen MapCare na raspolaganju su vam besplatna ažuriranja preko početne stranice Volkswagena. U kombinaciji s opcijskim mobilnim online uslugama Car-Net Guide & Inform preko interneta se neprestano pozivaju aktuelni podaci i informacije

Volkswagen Media Control (nije prikazano)1

Pretvorite svoj pametni telefon ili tablet u daljinski upravljač za navigacioni sistem "Discover Media" s opcijskim Volkswagen Media Control. S putničkog mjesta jednostavno upravljajte audio sistemima putem WLAN veze. Pretvorite svoj pametni telefon ili tablet u daljinski upravljač za navigacioni sistem "Discover Media" s opcijskim Volkswagen Media Control. Svi su uključeni. 

Kompatibilan s iOS i Androidom. Vozaču prema zakonu nije dozvoljeno korištenje Volkswagen Media Controla u vožnji.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Caddy

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim