Pomoć pri parkiranju

Olakšava parkiranje.

Prema želji u vašem su Caddyju dostupni različiti sistemi podrške pri parkiranju. 

ParkPilot

Opcijski ParkPilot akustički će vas upozoriti prilikom parkiranja na prepoznate prepreke u zadnjemdijelu¹ te će razmak prikazati i vizualno na ekranu².

 

Kamera za vožnju unazad "Rear View"

Opcijska kamera za vožnju unazad "Rear View" olakšava parkiranje¹ tako da prikazuje ograničenu sliku područja iza vozila na ekranu radio ili navigacionog sistema². Dodatne statične pomoćne linije pružaju podršku prilikom parkiranja. Kamera za vožnju unazad dostupna je samo u kombinaciji s podiznim vratima.

Podrška upravljanja pri parkiranju "Park Assist"

Opcijska podrška upravljanja pri parkiranju "Park Assist" svladava parkiranje na okomitim i bočnim parking mjestima u više poteza. Nakon ubacivanja u stepen za vožnju unazad vozilo samostalno preuzima upravljanje¹. Vozač mora aktivirati još samo spojku, papučicu gasa i kočnicu.

Unutar granica sistema.

U zavisnosti o verziji radio i navigacionog sistema. Dostupno od radijskog sistema "Composition Colour" i više.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Caddy

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim