Utičnice

Između sastanaka napunite baterije

Napunite svoj smartphone, laptop ili druge uređaje jednostavno, tokom pauza između vožnji. U vozačevoj kabini vašeg Caddyja krije se nekoliko utičnica.

12-V utičnica sprijeda

Za potrošače električne energije, npr. mobitele ili laptope, 12 V utičnica može se integrisati u otvoreni pretinac za odlaganje na upravljačkoj ploči.

12-V utičnica u prtljažnom prostoru

Za vaše prijenosne hladnjake, uređaje sa punjivim baterijama i drugi alat možete ugraditi 12-V utičnicu u prtljažnom prostoru. 

12-V utičnica u centralnoj konzoli (nije prikazano)

Ova utičnica je pristupačna vozaču kao i suvozaču, smještena u prednjem dijelu, na centralnoj konzoli.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Caddy

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim