Copyright/Odgovornost

Sve slike, tekstovi i ostali prikazi na ovoj web stranici odgovaraju prodajnom programu Volkswagen-a u Bosni i Hercegovini u trenutku postavljanja internet stranice i predstavljaju neobavezujuću informaciju. Zadržavamo pravo naknadne izmjene. Za nastale zabune Volkswagen privredna vozila i Porsche BH ne preuzimaju odgovornost. Zadržavamo pravo na izmjene konstrukcija, opreme i obima isporuke, kao i na odstupanja u pogledu nijansi boja. Sve date cijene su neobavezujuće i orijentacione.

Program je autorski zaštićen, uključujući i sve njegove dijelove kao što su podaci i fotografije. Svako korištenje bez odobrenja van uskih granica zakona o autorstvu je kažnjivo. Ovo naročito važi za umnožavanje, prijevod, mikrofilmovanje i obradu u elektronskim sistemima.

Korištenje fotografija je dozvoljeno samo u privatne svrhe. Volkswagen je vlasnik velikog broja zaštićenih marki (zaštitnih znakova). Naročito su zaštićeni znaci: Volkswagen, VW, VW AG, Volkswagen Service, Drivers wanted, Lupo, Passat, Beetle, New Beetle , Bora, Golf, Polo, Sharan, Jetta, Variant, Caravelle, TDI, SDI, PDI, GTI, 3L, VR6, W10, W12, W16, W18, Syncro, 4MOTION.

Činjenica da neki znak nije na ovoj listi i/ili u nekom tekstu nije označen kao marka (zaštitni znak), ne znači da taj znak nije zaštićena marka (zaštitni znak) i/ili da taj znak može da se koristi bez pismenog odobrenja VOLKSWAGEN AG, odn. Porsche BH d.o.o.

Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete prezentacije.
Prihvati i nastavi