Izbornik
Zatvoriť meni

Viši nivo sigurnosti i nove generacije digitalnih sistema:
Novi Crafter

Spremni za velike zadatke

Gotovo ništa nije nemoguće za novi Crafter. Njegove dimenzije su idealne za glomazne euro palete ili roll kontejnere, a uz to vam olakšava posao zahvaljujući svojoj prvoklasnoj nosivosti i osiguranju tereta. Ali sada novi Crafter ide korak dalje. S novim digitalnim kokpitom uvijek možete imati na oku sve važne informacije. Moderni infotainment i izvrsna povezanost nude više zabave i udobnosti na putu do vašeg sljedećeg zadatka, dok vam dodatni sistemi pomoći u vožnji omogućuju da opuštenije stignete na odredište. Novi Crafter pokazuje još veću predanost učinkovitoj podršci u vašem svakodnevnom radu.

Najnaprednije radno mjesto za vozača Kokpit, ured i soba za odmor, sve u jednom

U pokretu ste veći dio radnog dana? Onda vaš novi Crafter nije samo prijevozno sredstvo. To je mjesto gdje sortirate svoje dokumente, dogovarate sastanke, spremate radne potrepštine, punite svoj pametni telefon ili uzimate pauzu za ručak. S brojnim prostorima za odlaganje i priključcima, interfejsom za mobilni telefon s funkcijom induktivnog punjenja, standardnim višenamjenskim upravljačem i opcijskim sjedištem s ovjesom ergoComfort, novi Crafter idealno je pripremljen za sve to.

Promišljen do posljednjeg detalja

Karakteristike

Teretni prostor

Natrag

Teretni prostor

Crafter ima najbolju nosivost i osiguranje tereta u svojoj klasi.

Eksterijer

Natrag

Eksterijer

Od LED prednjih svjetala do velikog izbora opcijskih paketa: Crafter furgon ima mnogo toga za ponuditi na prvi pogled.

Enterijer

Natrag

Enterijer

Izvanredna udobnost i dobro osmišljen koncept pretinaca postavljaju standarde u klasi velikih furgona.

Funkcionalnost

Natrag

Funkcionalnost

U Crafteru ne samo da možete udobno putovati cijeli dan – nego se možete i dobro informisati i zabaviti.

Sistemi asistenata

Natrag

Sistemi asistenata

Inovativni sistemi pomoći vozaču i inteligentni sigurnosni sistemi rješavaju teške situacije.

Novi Crafter kamionet

Sposoban da pokrene dosta: novi Crafter kamionet ne impresionira samo svojom opremom, nego i maksimalnim brojem putnika.

Puno prostora za cijeli tim i materijal

Zahvaljujući širokom izboru varijanti, savršeno se prilagođava različitim zahtjevima i nudi čitav niz mogućnosti: od mašina i materijala do transporta do sedam članova tima u verziji sa duplom kabinom i duplom suvozačkom klupom. Sa svojom izdašnom utovarnom površinom do 9,6 m², Crafter kamionet sa sandukom na prvi pogled ima dovoljno prostora - a na drugi pogled čak i više nego što biste očekivali.

Crafter sa 4MOTION pogonom na sve točkove i 8-stepenim automatskim mjenjačem

Izuzetno pouzdan: bilo na snježnim cestama, blatnim gradilištima, neasfaltiranim šumskim stazama ili ekstremnim usponima - u verziji s pogonom na sva četiri točka 4MOTION, Crafter impresionira na svakom terenu s pouzdanom trakcijom i stabilnošću. Crafter s 8-stpenim automatskim mjenjačem dostupan je za 4MOTION pogon na sve točkove.

Aktuelne linije opreme

Možete konfigurisati svoje vozilo iz snova kako bi odgovaralo vašim potrebama - postoji nešto za svakoga u liniji opreme Volkswagen Crafter Furgon. U samo nekoliko koraka možete sastaviti svoj novi Crafter: od mjenjača i motora do boje, unutrašnjosti i dodataka koji vaš život na cesti čine lakšim i udobnijim.

Crafter Furgon

Spreman za velike zadatke.

Na konfigurator

Isporuka odmah

Crafter Šasija

Puno prostora za cijelu ekipu i materijal.

Na konfigurator

Isporuka odmah

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim