Osiguranje tereta

Savršeno na svom mjestu - bez pomicanja

Crafter ima puno prostora za materijale, alate, pakete i mnoge druge stvari koje su vam potrebne tijekom radnog dana. Uz to, nudi gotovo isto toliko pametnih opcija za osiguranje tog tereta. Na ovaj način teret stiže na vaše odredište u savršenom stanju. Ova rješenja su vam dostupna:

  • Konopac za vezanje tereta
  • Unutarnji krovni nosači
  • Paket prozora

Šine za pričvršćivanje tereta

Za optimalno pričvršćivanje tereta, možete dobiti robusne metalne šine za bočne zidove, pregradu, krovni okvir i univerzalni pod.

Unutarnji krovni nosači

Unutarnji krovni nosač omogućuje vam jednostavno skladištenje robe. Oba nosača možete smjestiti u vozilu i prilagoditi ih duljini robe. Ne treba vam trenutno? Jednostavno uklonite nosače.

Paket prozora (nije prikazano)

S paketom prozora možete prilagoditi svoj Crafter svojim potrebama - sve do potpuno ostakljenog furgona. 

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Crafter

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim