Osiguranje tereta

Savršeno na svom mjestu - bez pomicanja

Crafter ima puno prostora za materijale, alate, pakete i mnoge druge stvari koje su vam potrebne tijekom radnog dana. Uz to, nudi gotovo isto toliko pametnih opcija za osiguranje tog tereta. Na ovaj način teret stiže na vaše odredište u savršenom stanju. Ova rješenja su vam dostupna:

  • Konopac za vezanje tereta
  • Unutarnji krovni nosači
  • Paket prozora

Šine za pričvršćivanje tereta

Za optimalno pričvršćivanje tereta, možete dobiti robusne metalne šine za bočne zidove, pregradu, krovni okvir i univerzalni pod.

Unutarnji krovni nosači

Unutarnji krovni nosač omogućuje vam jednostavno skladištenje robe. Oba nosača možete smjestiti u vozilu i prilagoditi ih duljini robe. Ne treba vam trenutno? Jednostavno uklonite nosače.

Paket prozora (nije prikazano)

S paketom prozora možete prilagoditi svoj Crafter svojim potrebama - sve do potpuno ostakljenog furgona. 

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Crafter

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim