Sjedala

Štite vaša leđa

Dugi radni dani na vozačevom sjedalu su iscrpljujući. Kada se vrat i leđa ukoče i počne tupa bol, vaše raspoloženje i koncentracija padaju. Da biste to izbjegli, u Crafteru možete odabrati između pet različitih sjedala:

  • Osnovno sjedalo s naslonom i podešavanjem duljine
  • Udobno sjedalo s podešavanjem visine i dubine sjedala, unutarnjim naslonom za ruke i dvosmjernom lumbalnom potporom
  • Udobno sjedalo "Plus" s dva naslona za ruke i električnom četverosmjernom lumbalnom potporom
  • ergoComfort podesiva sjedala1
  • ergoActive podesiva sjedala s funkcijom masaže

ergoComfort podesiva sjedala1

Optimalna zaštita za vaša leđa kroz ublažavanje utjecaja sa neravne ceste i sjedalo podesivo u 20 smjerova. Kombinacija manulanih i električnih postavki omogućuje ugodno podešavanje najviših standarda. Prema želji dostupni su vam i grijanje sjedala te masažna funkcija. 

Optimale Rücken schonung durch die Dämpfung fahrbahnbedingter Stöße und 20-Wege-Sitzverstellung. Die Kombination manueller und elektrischer Einstellungen erlaubt eine stufenlose Verstellung nach AT-Richtlinien. Auf Wunsch sind eine Heizung und eine Massagefunktion erhältlich

  • dužina sjedala, visina sjedala, dubina sjedala i podešavanje nagiba sjedala
  • električna četverosmjerna lumbalna potpora 
  • podešavanje naslona za glavu, naslona i naslona za ruku
  • funkcija grijanja i masaže na zahtjev

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Crafter

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim