Sustavi grijanja

Topla zima

Čistite vozačevo prednje staklo na minusu ispred doma? Smrzavate se u vozačevoj kabini nakon vremena provedenog na terenu? S našim sustavima grijanja čak i tijekom najhladnijih mjeseca ostaje toplo i ugodno. 

Grijanje zraka s mogućnošću programiranja

Grijanje zraka pogonjeno na gorivo grije zrak koji ulazi kroz otvore za zrak direktno u vozačevu kabinu. Prema želji je dostupan daljinski upravljač za pokretanje grijača. 

Elektronski regulirano grijanje

Elektronski regulirano grijanje omogućava precizno podešavanje temperature u unutrašnjosti vašeg vozila. 

 

Zimski paket

Zimski paket uključuje grijač, veći spremnik vode za pranje s indikatorom razine, grijane mlaznice za pranje vjetrobranskog stakla i grijač vjetrobranskog stakla.

 

Pomoćni grijač na gorivo

Sustav na pogonsko gorivo podržava grijanje na vozilu dok motor radi.

 

Dodatni grijač vode s pomoćnim programiranjem grijanja

Dodatni bojler s pomoćnim programiranjem grijača podržava grijanje na vozilu tijekom rada motora. Programira se i može zagrijati vaše vozilo do 60 minuta.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Crafter

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim