Sustavi grijanja

Topla zima

Čistite vozačevo prednje staklo na minusu ispred doma? Smrzavate se u vozačevoj kabini nakon vremena provedenog na terenu? S našim sustavima grijanja čak i tijekom najhladnijih mjeseca ostaje toplo i ugodno. 

Grijanje zraka s mogućnošću programiranja

Grijanje zraka pogonjeno na gorivo grije zrak koji ulazi kroz otvore za zrak direktno u vozačevu kabinu. Prema želji je dostupan daljinski upravljač za pokretanje grijača. 

Elektronski regulirano grijanje

Elektronski regulirano grijanje omogućava precizno podešavanje temperature u unutrašnjosti vašeg vozila. 

 

Zimski paket

Zimski paket uključuje grijač, veći spremnik vode za pranje s indikatorom razine, grijane mlaznice za pranje vjetrobranskog stakla i grijač vjetrobranskog stakla.

 

Pomoćni grijač na gorivo

Sustav na pogonsko gorivo podržava grijanje na vozilu dok motor radi.

 

Dodatni grijač vode s pomoćnim programiranjem grijanja

Dodatni bojler s pomoćnim programiranjem grijača podržava grijanje na vozilu tijekom rada motora. Programira se i može zagrijati vaše vozilo do 60 minuta.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Crafter

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim