Volumen utovarnog prostora

Kapacitet za velike zadatke.

Tko želi postići puno, mora moći podnijeti i velika opterećenja. Zato Crafter - ovisno o međuosovinskom razmaku - nudi mjesta od četiri do šest Europaleta. To odgovara volumenu utovarnog prostora od 9,3 m3 do 18,4 m3

4 Europalete sa srednjim međuosovinskim razmakom: 

Volumen utovarnog prostora od cca. 9,3 m³ do 11,3 m³. 

6 Europaleta sa dugim međuosovinskim razmakom:

Volumen utovarnog prostora od cca 13,6 m³ do 16,1 m³.

6 Europaleta sa dugim međuosovinskim razmakom Plus:

Volumen utovarnog prostora od cca 16,4 m³ do 18,4 m³.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Crafter

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim