Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Bez granica, barijera, potpuno individualizirano Dogradnje i preinake

 

Profesionalne dogradnje i preinake

Bez obzira kojom se profesijom bavite i kakve posebne zahtjeve imate: za vaše individualne potrebe u obzir dolazi isključivo vozilo koje će vam biti savršena potpora u svakom trenutku.

Upravo iz tog razloga surađuje Volkswagen sa stručnjacima koji će dograditi i napraviti potrebne preinake na vozilu. Na taj način omogućujemo da vaše zamisli postanu stvarnost: od vozila hitne pomoći, vozila s posebnim rashladnim sustavima do vozila prilagođenih vašim potrebama. Uz Volkswagen Gospodarska vozila, gotovo sve je moguće.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim