Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

e-Crafter

 

Električan, praktičan, inovativan. Budućnost privrednih vozila.

e-Crafter savladava zadatke sutrašnjice - već danas. Pritom nudi jednako velik utovarni prostor, baš kao što biste to i očekivali od Craftera budućnosti. 

Doživite e-Crafter na fotografijama

Volumen tovarnog prostora

Utovarite teret bez problema

Za kurirske i dostavne službe je svaki centimetar tovarnog prostora važan. Zato je važno znati da e-Crafter nudi mnoštvo prostora za sve pošiljke i da je njegova baterija smještena ispod kontrukcije vozila, što štedi dosta prostora. e-Crafter vam stavlja 10,7m3 na raspolaganje s visiom tovarnog prostora od 1.861 mm. 

Korisna nosivost

Rješava tonu zadataka

Malo koji zadatak je pretežan za e-Craftera. Specijalno kreiran za potrebe dostavnih službi, na raspolaganju vam je nosivost od 975 kg. 

Elektromotor

Ubrzajte svaki posao

Električni motor snage 100 kW/136 KS donosi maksimalni okretni moment od 290 Nm.

 

Baterije

Uvijek korak ispred

Uz električno vozilo e-Crafter vaša firma nije samo jedan korak ispred drugih. Litij-ionske baterije imaju doseg do 173 km, a to će vam biti dostatno za gusto popunjen raspored. Kada se tokom dana odlučite da je vrijeme za pauzu, na CCS punionicama snage 40 kW ćete napuniti baterije za 45 minuta - do 80%. 

Kombinacija najboljih karakteristika

Uvodimo progresivne značajke. Zadržavamo dokazano dobre.

Robusna, ekonomična, snažna - i fleksibilna uprkos prijetnji zabrane vožnje u središtu grada. E-Crafter nudi vam sve prednosti električnog pogona. I sve prednosti konvencionalnog privrednog vozila. Uvjerljivi argumenti, zar ne?

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim