Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Impressum Zaštita podataka

 

Izjava o zaštiti podataka

Zaštita Vaše privatnosti posebno nam je važna prilikom korištenja naših internetskih stranica  www.vw-privrednavozila.ba. U nastavku Vas zato želimo detaljno informisati o obradi i zaštiti Vaših ličnih podataka. Za zaštitu podataka na ovoj internetskoj stranici odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o. kao uvoznik za Volkswagen privredna vozila u Bosni i Hercegovini. Društvo Porsche BH d.o.o. se kod korištenja i obrade ličnih podataka striktno drži važećih evropskih i nacionalnih propisa o zaštiti podataka. Pravo na korištenje ličnih kao i anonimnih podataka u zakonski dopuštenom opsegu, uz ograničenja prava ispitanika, ima društvo Porsche BH d.o.o.

Ova Izjava o zaštiti ličnih podataka odnosi se samo na  www.vw-privrednavozila.ba i povezane podstranice, ali ne i na internetske stranice kojima upravljaju i koje kontrolišu treće osobe. Molimo provjerite izjave o zaštiti ličnih podataka koje se nalaze na internetskim stranicama kojima upravljaju i koje kontrolišu treće osobe jer su te internetske stranice izvan naše kontrole i Porsche BH d.o.o. ne odgovara za njihov sadržaj i mjere zaštite ličnih podataka.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim