Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

T6.1 modeli

 

Original

Original: "Bulli" je već više od 70 godina optimalan saputnik za najrazličitije zahtjeve u poslovnoj i privatnoj svakodnevici. A sada je dobio svog nasljednika: T6.1.

Obnovljena ikona. Transporter 6.1

Može li se nešto što je savršeno učiniti još boljim? Možemo pokušati: Transporter 6.1 već više od 70 godina preuzima vodstvo. On je original po kojemu je njegova klasa dobila ime i višestruko nagrađivani standard svoje klase. Sada počinje novo poglavlje priče o uspjehu.

Obnovljena ikona Multivan 6.1

Može li se nešto što je savršeno učiniti još boljim? Možemo pokušati: Multivan 6.1 čeka vas s mnoštvom naprednih rješenja i inovativnih tehnologija za vašu udobnost u vožnji. Robusni i prostrani Multivan 6.1 svestrano je vozilo za sve čiji je život u konstantnom pokretu.

Obnovljena ikona. California 6.1

Zaspati pod zvjezdanim nebom i buditi se uz šum mora. Istražiti strane zemlje i unatoč tome svugdje se osjećati kao da se kod kuće: California 6.1 je simbol slobode. Svojim udobnim interijerom i promišljenim detaljima svako putovanje čini nezaboravnom avanturom. Uživajte u svojoj slobodi i putujte gdje god želite. Uz sve što trebate.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim