Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Multivan 6.1

 

Obnovljena ikona

Možemo li nešto što je savršeno učiti još boljim? Možemo pokušati: Ova generacija Multivana kontinuirano nastavlja sa svojim snažnim prednostima i nudi mnoštvo dodatnih istaknutih karakteristika. Ova inovativna pratnja na svim vašim putovanjima opremljena je najmodernijim infotainment sistemima, sistemima podrške vozaču kao i sigurnosnim sistemima uz nepromijenjenu i beskompromisnu multifunkcionalnost zbog kojeg je toliko obožavan. Robusni i prostrani Multivan 6.1: svestrano vozilo za sve - čiji je život uvijek u pokretu.

Unutrašnjost 6.1

Budućnost na prvi pogled: Pored novog, opcijski dostupnog, velikog digitalnog cockpita sa ekranom od 26 cm (10,25") unutrašnjost Multivana 6.1 nudi najmodernije mogućnosti povezivanja s najnovijim infotainment sistemima, uključujući 23 cm (9,2") veliki ekran na dodir na centralnoj konzoli. Uz to, povišeni položaj sjedenja i opcionalno dostupni 4-smjerna podrška za lumbalni dio kičme pružaju izvrsnu udobnost, a brojni pretinci u vozilu osiguravaju urednost i čist pregled nad situacijom.

Digitalni prikaz 6.1

Vaš novi kontrolni centar Digitalni cockpit

Brzinomjer budućnosti: 26 cm (10,25 inča) veliki ekran visoke rezolucije sa samosvjetlećim ekranom - na Highlineu dolazi kao standard. Inovativan instrument daje vozaču puno dodatnih informacija koje nadilaze brzinu i rezervoar goriva.

Vaša infotainment centrala Navigacijski sistem Discover Pro

Bez obzira želite li telefonirati tokom vožnje, saznati aktuelne informacije o stanju u saobraćaju ili pak jednostavno uživati u omiljenoj muzici - opcijski dostupan navigacijski sistem "Discover Pro" ispuniće sve vaše želje. Pri tome je veoma jednostavan za korištenje - naprimjer gestama, a ostaje vaš kanal prema mnoštvu korisnih informacija koje će vam olakšati vožnju.

Vaš pristup u svijet inovativnih online usluga Volkswagen We Connect1

Multivan 6.1 serijski je opremljen inovativnim online uslugama "We Connect"1, kao i najnovijom generacijom modularnog infotainment sistema. Prema željama, povezani ste s internetom tokom vaše vožnje. S "We Connect"1 očekuju vas karakteristike koje će svaku vožnju učiniti zabavnijom i sigurnijom. Bile to aktuelne informacije o stanju na cestama, ažuriranja karata ili pristup vozilu bez ključa, a putem aplikacije - vaš Multivan 6.1 najbolje je povezan.

Udobnost 6.1

Neka vam udobno u vašem Multivanu 6.1: Opsežna i značajno proširena standardna oprema, kao i udobni dodaci, doprinose jednostavnom upravljanju, kao što biste to osjetili na privatnom automobilu. Tako možete svakodnevno uživati u opuštenoj vožnji za volanom.

Elektromehaničko upravljanje

S lakoćom do odredišta

Elektromehaničko upravljanje u Multivanu 6.1 nudi vam aktivnu i prilagodljivu podršku u gotovo svim vozačkim situacijama. Pored toga, inovativni servo-koncept čini osnovu za najmodernije sisteme pomoći vozaču u Multivanu 6.1.

Sjedišta

Najudobnije mjesto

Multivan 6.1 ima tvornički veoma udobna sjedišta s opcionalno dostupnim, elektro podesivim sjedištima s četverosmjernom podrškom za lumbalni dio leđa. Jedinstveno: pojedinačna sjedišta koja su dostupna u vozilu mogu se okretati i pomicati u bilo kojem trenutku.

Interfejs za mobitele "Comfort"

Najbolje povezani.

Serijski dostupan interfejs za mobilne telefone "Comfort" olakšava vam svakodnevnu komunikaciju i pri tome bežično puni vaš mobitel. Vaše ruke ostaju tamo gdje i trebaju biti: za volanom.

Vozna dinamika 6.1

Visoko efiksana tehnologija motora u Multivanu 6.1 odlikuje se performansama, vučnom snagom i ekonomičnošću. Savršen izbor ako puno putujete i želite uživati u dinamici vožnje na visokoj razini.

Motori

Definicija snage.

Multivan 6.1 je dostupan s različitim kombinacijama motora i mjenjača. Opcijski dostupan automatski mjenjač DSG doprinosi osjećaju neprekidne snage i učiniće vožnju udobnijom i štedljivijom. S dostupnim pogonom na sve točkove 4MOTION Multivan 6.1 ostaje najviše terensko vozilo u svojoj klasi.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim