Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Impressum Copyright/Odgovornost

Copyright/Odgovornost

Sve slike, tekstovi i ostali prikazi na ovoj web stranici odgovaraju prodajnom programu Volkswagen-a u Bosni i Hercegovini u trenutku postavljanja internet stranice i predstavljaju neobavezujuću informaciju. Zadržavamo pravo naknadne izmjene. Za nastale zabune Volkswagen privredna vozila i Porsche BH ne preuzimaju odgovornost. Zadržavamo pravo na izmjene konstrukcija, opreme i obima isporuke, kao i na odstupanja u pogledu nijansi boja. Sve date cijene su neobavezujuće i orijentacione.

Program je autorski zaštićen, uključujući i sve njegove dijelove kao što su podaci i fotografije. Svako korištenje bez odobrenja van uskih granica zakona o autorstvu je kažnjivo. Ovo naročito važi za umnožavanje, prijevod, mikrofilmovanje i obradu u elektronskim sistemima.

Korištenje fotografija je dozvoljeno samo u privatne svrhe. Volkswagen je vlasnik velikog broja zaštićenih marki (zaštitnih znakova). Naročito su zaštićeni znaci: Volkswagen, VW, VW AG, Volkswagen Service, Drivers wanted, Lupo, Passat, Beetle, New Beetle , Bora, Golf, Polo, Sharan, Jetta, Variant, Caravelle, TDI, SDI, PDI, GTI, 3L, VR6, W10, W12, W16, W18, Syncro, 4MOTION.

Činjenica da neki znak nije na ovoj listi i/ili u nekom tekstu nije označen kao marka (zaštitni znak), ne znači da taj znak nije zaštićena marka (zaštitni znak) i/ili da taj znak može da se koristi bez pismenog odobrenja VOLKSWAGEN AG, odn. Porsche BH d.o.o.