Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Amarok modeli

 

Pickup: Premium Zabava u vožnji: maksimalna

Amarok kombinuje mobilnost na svim terenima, fleksibilnost i pouzdanost kao nijedan drugi pickup: s pogonom na sve točkove 4MOTION; uz izvanrednu sigurnost na terenu, zahvaljujući posebnom off-road ABS-u i posebno koordiniranom programu elektronske stabilizacije (ESP); s najširem teretnim prostorom u svojoj klasi; i posljednje, ali ne najmanje bitno, s izuzetno robusnim podvozjem koji nudi visoku stabilnost čak i u najtežim off-road situacijama. Tamo gdje drugi dosegnu svoja ograničenja, Amarok sa 6-cilindričnim turbodizelskim motorom još uvijek pomiče granice.

100% snage. 100% V6. Amarok

Beskompromisan na terenu. Temperamentan na asfaltu. Novi Amarok s V6 motorom objedinjuje sve što očekujete od ekskluzivnog svestranog vozila premium klase: atletski dizajn, robusnu izvedbu i mnoštvo snage.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim