Izbornik
Zatvoriť meni

Caddy modeli

 

Svestrano vozilo za sve životne situacije

Caddy je svestrano vozilo za sve životne situacije: bez obzira radi li se o funkcionalnom furgonu za upotrebu u poslovne svrhe ili o prostranom kombi s maksimalno sedam sjedišta.

Savladava gotovo svaki zadatak. Caddy furgon

Svaki dan donosi nove izazove koji zahtijevaju brza i profesionalna rješenja. S Caddy furgonom na raspolaganju ćete imati vozilo koje će vam u gotovo svakoj situaciji pružiti optimalnu podršku koju obezbjeđuje bogata serijska oprema. U sklopu serijske opreme, za vašu će se sigurnost pobrinuti multikolizijska kočnica te zračni jastuk za vozača. Caddy furgon je profesionalac na svim područjima koji će pouzdano transportovati vas i vaš teret do odredišta.

Profesionalac na svim područjima. Caddy Kombi

Nijedno drugo vozilo njegove klase ne objedinjuje varijabilnost, fleksibilnost i solidnost toliko savršeno kao Caddy Kombi. Otporna unutrašnjost vozila može se proširiti na sedam mjesta za sjedenje i u samo nekoliko poteza prenamijeniti u dvosjed s velikim teretnim prostorom u slučaju da morate dostavljati robu ili materijal. Čak se i manji predmeti mogu brzo i sigurno smjestiti. U sklopu serijske opreme uvijek dolazi klima uređaj. Također u sklopu serijske opreme, za vašu će se sigurnost pobrinuti multikolizijska kočnica te zračni jastuci.

Sve ostaje u porodici. Caddy

Dvoje u kupovinu, petero na ljetni odmor, sedmero na dječji rođendan: Caddy prihvata život onakvim kakav jest. Pouzdan, fleksibilan i svestran poput svojih prethodnika, ovaj je model sada − u četvrtoj generaciji − još udobniji i štedljiviji. Kao i obično, dostupan je s maksimalno sedam sjedišta i dva međuosovinska razmaka. To ga čini posebnim i savršenim svestranim vozilom. Već u seriji dolazi mnoštvo opreme. Osim toga iskoristite prednosti serijskih sistema podrške za vozača kao što je multikolizijska kočnica ili sistem nadzora okoline "Front Assist" sa City funkcijom kočenja u nuždi.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim