Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Caddy modeli

 

Svestrano vozilo za sve životne situacije

Caddy je svestrano vozilo za sve životne situacije: bez obzira radi li se o funkcionalnom furgonu za upotrebu u poslovne svrhe ili o prostranom kombi s maksimalno sedam sjedišta.

Savladava gotovo svaki zadatak. Caddy furgon

Svaki dan donosi nove izazove koji zahtijevaju brza i profesionalna rješenja. S Caddy furgonom na raspolaganju ćete imati vozilo koje će vam u gotovo svakoj situaciji pružiti optimalnu podršku koju obezbjeđuje bogata serijska oprema. U sklopu serijske opreme, za vašu će se sigurnost pobrinuti multikolizijska kočnica te zračni jastuk za vozača. Caddy furgon je profesionalac na svim područjima koji će pouzdano transportovati vas i vaš teret do odredišta.

Profesionalac na svim područjima. Caddy Kombi

Nijedno drugo vozilo njegove klase ne objedinjuje varijabilnost, fleksibilnost i solidnost toliko savršeno kao Caddy Kombi. Otporna unutrašnjost vozila može se proširiti na sedam mjesta za sjedenje i u samo nekoliko poteza prenamijeniti u dvosjed s velikim teretnim prostorom u slučaju da morate dostavljati robu ili materijal. Čak se i manji predmeti mogu brzo i sigurno smjestiti. U sklopu serijske opreme uvijek dolazi klima uređaj. Također u sklopu serijske opreme, za vašu će se sigurnost pobrinuti multikolizijska kočnica te zračni jastuci.

Sve ostaje u porodici. Caddy

Dvoje u kupovinu, petero na ljetni odmor, sedmero na dječji rođendan: Caddy prihvata život onakvim kakav jest. Pouzdan, fleksibilan i svestran poput svojih prethodnika, ovaj je model sada − u četvrtoj generaciji − još udobniji i štedljiviji. Kao i obično, dostupan je s maksimalno sedam sjedišta i dva međuosovinska razmaka. To ga čini posebnim i savršenim svestranim vozilom. Već u seriji dolazi mnoštvo opreme. Osim toga iskoristite prednosti serijskih sistema podrške za vozača kao što je multikolizijska kočnica ili sistem nadzora okoline "Front Assist" sa City funkcijom kočenja u nuždi.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim