Izbornik
Zatvoriť meni

Crafter modeli

 

Spreman na velike zadatke

Crafter je privredno vozilo koje je ciljano prilagođeno potrebama svojih korisnika i koje je osim toga najbolje u klasi u brojnim područjima.

Onaj, koji puno nudi Crafter furgon

Privredno vozilo koje je ciljano prilagođeno potrebama svojih korisnika i koje je osim toga najbolje u klasi u brojnim područjima. S tri dužine vozila, tri opcije visine i mnoštvom funkcija koje olakšavaju svakodnevni rad, Crafter furgon je ideano opremljen za sve što vaš posao zahtijeva. Naravno, uvijek ga možete nadogradtiti prema vlastitim potrebama.

Električan. Praktičan. Inovativan. e-Crafter

Nova vremena zahtijevaju nove odgovore. Ovo se posebno odnosi na sve veći dostavni promet u gradovima. S novorazvijenim e-Crafterom pružatelji kurirskih usluga sada imaju prvo električno vozilo iz ranga Volkswagen privrednih vozila koje već danas odgovara na zahtjeve sutrašnjice - i to s izdašnim teretnim prostorom. Baš kako biste to i očekivali od jednog Craftera.

Savršena baza Crafter šasija

Optimalna priprema: Zbog svoje male težine, novi Crafter šasija je savršena baza za nadogradnje.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim