Izbornik
Zatvoriť meni

Volkswagen furgon

 

Za velike i zahtjevne zadatke

Furgoni Volkswagen privrednih vozila pouzdano će dovesti vas i vaš teret do odredišta i pružiti vam podršku kod velikih i teških zadataka.

 

Pregledajte naše furgon modele.

Savladava svaki zadatak Caddy furgon

Svaki dan donosi nove izazove koji zahtijevaju brza i profesionalna rješenja. S Caddy furgonom na raspolaganju ćete imati vozilo koje će vam u gotovo svakoj situaciji pružiti optimalnu podršku. Funkcionalno, fleksibilno i svestrano: ovo okretno i kompaktno gradsko dostavno vozilo nudi vam sve što vam je potrebno za profesionalan nastup.

Obnovljena ikona. Transporter 6.1

Može li se nešto što je savršeno učiniti još boljim? Možemo pokušati: Transporter 6.1 već više od 70 godina preuzima vodstvo. On je original po kojemu je njegova klasa dobila ime i višestruko nagrađivani standard svoje klase. Sada počinje novo poglavlje priče o uspjehu.

Onaj koji čini velike stvari Crafter furgon

Crafter furgon postiže najbolju zapreminu tovarnog prostora i mogućnosti osiguranja tereta u svojoj klasi. S tri dužine vozila, tri opcije visine i mnoštvom funkcija koje olakšavaju svakodnevni rad, Crafter furgon je ideano opremljen za sve što vaš posao zahtijeva. Naravno, uvijek ga možete nadogradtiti prema vlastitim potrebama.

Električan. Praktičan. Inovativan. e-Crafter

Nova vremena zahtijevaju nove odgovore. Ovo se posebno odnosi na sve veći dostavni promet u gradovima. S novorazvijenim e-Crafterom pružatelji kurirskih usluga sada imaju prvo električno vozilo iz ranga Volkswagen privrednih vozila koje već danas odgovara na zahtjeve sutrašnjice - i to s izdašnim teretnim prostorom. Baš kako biste to i očekivali od jednog Craftera.

Istaknuta serijska oprema

Radio sistemi

Moderni entertainment. Dobro informisani i uz dobru zabavu do cilja.

Serijski dostupan radijski sistem "Composition Audio" i interfejs za mobilnu telefoniju (putem bluetootha). 

Podrška pri kretanju na uzbrdici

Ugodno i jednostavno. Vaša podrška pri kretanju na uzbrdici.

 

Serijski dostupna podrška za kretanje vozila na uzbrdici sprječava kretanje unazad te veću udobnost pri upravljanju vozilom na uzbrdicama.

Multikolizijska kočnica

Sigurnost u serijskoj opremi. Uživajte u prednostima inovativnog sustava kočenja.

Serijska multikolizijska kočnica pokreće kočenje nakon sudara kako bi se u idealnom slučaju spriječili sekundarni sudari.1 Multikolizijska kočnica aktivira se kada dva međusobno neovisna senzora prepoznaju sudar. Nakon kratkog usporavanja brzina vozila se postupno smanjuje na 10 km/h, pri čemu vozač u svakom trenutku može ponovo preuzeti kontrolu nad vozilom. 

1 U okviru granica sistema.

Pogon na sve točkove 4MOTION

Start Video
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim