Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Volkswagen vozila za kampiranje

 

Osjećajte se svugdje kao kod kuće

Neovisno o tome koristite li ih svakodnevno ili na odmoru: s vozilima za kampovanje proizvođača Volkswagen privrednih vozila svugdje ćete se osjećati kao kod svoje kuće.

Provjerite naša vozila za kampovanje

Obnovljena ikona. California 6.1

Zaspati pod zvjezdanim nebom i buditi se uz šum mora. Istražiti strane zemlje i unatoč tome svugdje se osjećati kao da se kod kuće: California 6.1 je simbol slobode. Svojim udobnim interijerom i promišljenim detaljima svako putovanje čini nezaboravnom avanturom. Uživajte u svojoj slobodi i putujte gdje god želite. Uz sve što trebate.

Pogon na sve točkove 4MOTION

Start Video
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim