Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Transporter Modeli

Original: "Bulli" je više od 65 godina idealan partner za najrazličitije tipove zadataka kako u profesionalnom tako i u privatnom životu.

 

 

Transporter Furgon

Jedinstven.

Transporter Furgon raste u skladu za potrebama. Tovarni prostor sada je veći i praktičniji nego ikad. Dva međuosovinska razmaka i tri varijante tovarnog prostora do zapremine od 9,3 m³ i nosivosti do 1,4 t. 

Više o modelu

Transporter Šasija

A onda konfiguracija.

Jedini u svojoj klasi Transporter ima mogućnost za veliki broj konfiguracija do težine od 1,600 kg. Transporter šasija dostupna je kao jednostruka ili dvostruka kabina. Prostor za posebne prekidače nalazi se na konzoli komandne table sa 1-DIN slotom.

Više o modelu

Transporter Kombi

Uvjerljiv u svakoj upotrebi.

Udobno prevesti radnika − to je zaštitni znak modela Transporter Kombi. Prima do devet ljudi i sa dovoljno tovarnog prostora uvjerljiv je za svaku upotrebu. Robustan,tih, udoban i veoma lak za održavanje. Pored toga zahvaljujući Easy Entry sistemu veoma je olakšan ulazak i izlazak putnika na zadnjim sjedištima. 

Više o modelu

Savršen shuttle prijevoz.

Das perfekte Shuttle.

Već više od 30 godina Caravelle ispunjava najviše zahtjeve na području profesionalnog prijevoza putnika te impresionira udobnim dizajnom unutrašnjosti i najmodernijim infotainment sistemima − u kombinaciji sa savršeno osmišljenim, fleksibilnim radnim mjestom vozača. Zahvaljujući niskoj potrošnji goriva Caravelle je i s ekonomskog aspekta savršeno shuttle prijevozno sredstvo.

Showroom

Multivan

Veliki u šestoj generaciji.

Multivan krase prostranost, komfor, kvalitet unutrašnjih elemenata, moderan infotainment sistem kao i napredni sistemi podrške vozaču i efikasni motori. Multivan se potpuno prilagođava Vašim jedinstvenim potrebama.

Više o modelu