Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete prezentacije.
Prihvati i nastavi
Multivan

Multivan

Odličan u šestoj generaciji. Već 65 godina, Multivan je idealan za svakodnevnu upotrebu. Ne samo zbog prostranosti i fleksibilne upotrebe prostora, već i kvaliteta unutrašnjosti, moderanog infotainment sistema, naprednih sistema asistencije i efikasnih motora.

Galerija

Pogledajte istaknute detalje iz različitih uglova.

Pogledajte istaknute detalje iz različitih uglova.

Produkt video.

Multivan u akciji.

Upoznajte prednosti modela Multivan.

Uđite i osjećajte se komforno. Inteligentni online servisi, visokokvalitetni infotainment sistem i sistemi grijanja i hlađenja - mogućnosti modela Multivan će osigurati da Vaša putovanja budu veoma udobna.

Car-Net
Radio i navigacioni sistem
Grijanje i klima uređaj
Komforno nebo
Komforna komandana tabla
Sjedišta i multifunkcionalnost
Mobilno umrežavanje

Budite u toku, na putu.

Vaš Multivan može biti opremljen mnoštvom online servisa. Umrežite vozilo i svoj pametni telefon za pristup internetu ili dobijajte aktuelna obavještenja o saobraćaju.

Moderan infotainment

Dođite na destinaciju zabavno i dobro informisani.

Infotainment sistem u modelu Multivan svakim danom je sve napredniji. Iskusite prednosti umrežavanja uz standardni radio i interfejs za mobilni telefon.

Osjetite odmah

Uživajte u prijatnoj atmosferi.

Moderan klima uređaj veoma brzo reguliše temperaturu zraka u kabini. Na prednjim sjedištima su integrisani grijači zaduženi za komfor u hladnim danima a za dobru vidljivost brine se sistem grijanja vjetrobranskog stakla.

Faktor dobrog osjećaja

Obezbjeđuje svjež vazduh i osvetljenje putničkog dijela.

Standardna kompozicija iznad glave, obezbjeđuje dotok svježeg zraka i time spriječava zamagljivanje bočnih prozora. Ugao lampi za čitanje može se posebno podešavati.

Materijali visokog kvaliteta

Specijalna atmosfera u unutrašnjosti Vas očekuje.

Horizontalne linije dizajna spoljašnjosti nastavljaju se i u unutrašnjosti na novo dizajnoranoj komandnoj tabli. Trijade dekorativnih traka i boje unutrašnjosti stvaraju prijatnu atmosferu. Pregršt praktičnih opcija za odlaganje i skladištenje zaokružuju prednosti novog Multivana.

Prostranost

Uživajte u maksimalnoj fleksibilnosti.

Od ergonomskig komfornosg sjedišta preko 360 okretnog sjedišta do inteligentnog šinskog sistema. Multivan nudi dovoljno fleksibilnosti i brzo se prilagođava Vašim potrebama.

Sistemi asistencije. Multivan nudi praktične sisteme asistencije i sigurnosne sisteme koji su od velike pomoći u kritičnim sitiuacijama. Parkiranje i promjena kolovozne trake sada su mnogo bezbjedniji.

Sigurnosni sistemi
Pomoć pri parkiranju
Sistemi asistencije
Svjetlosni sistem
Adaptivna regulacija podvozja DCC
Visko nivo bezbjednosti uvijek

Uvijek tu za Vas.

Sa sigurnosnim sistemima u modelu Multivan spremni ste skoro na sve. Sistem interveniše u slučaju potrebe i smanjuje eventualne posljedice.

Promišljeno

Olakšano parkiranje.

Parkiranje je lako. ParkPilot ili kamera za vožnju unazad - sistem zvučno i vizuelno upozorava na prepreke.

Preventivno

Podrška u kritičnim situacijama.

Inteligentni sistemi asistencije za vozača čine vožnju modela Multivan udobnijom i bezbjednijom jer upozoravaju na iznenednu promjenu kolovozne trake ili zamor vozača.

Vidljivost

Uživajte u savršeno osvjetljenom putu.

Duga svjetla sa automatskim smanjenjem intenziteta i dodatni farovi pomažu pri skretanju i lošem vremenu.

Individualna komforna vožnja

Prilagodljiva suspenzija u svakoj situaciji.

U svrhu poboljšanja voznih svojstava opcionalno je raspoloživa Adaptivna regulacija podvozja DCC. Izmjene nivoa se vrše pritiskom na dugme NORMAL, COMFORT, SPORT i individualnu konfiguraciju.

Moderni i efikasni. Multivan je opremljen posljednjom generacijom motora koji ispunjava Euro-6-standard i potpuno je ubjedljiv po pitanju potrošnje i efikasnosti.

Motori-Tehnologija
Dvostruka spojka DSG
Pogon na svim točkovima 4MOTION
Snažni i efikasni

Najnoviji motori sa smanjenom potrošnjom.

Svaki motor ima posebno smanjenu potrošnju goriva bez uticaja na performanse i komfor vožnje.

Progresivno

Uživajte u komfornoj vožnji.

Opcionalni 7-stepeni-menjač sa dvostrukom spojkom DSG omogućava potpuno automatsku promjenu stepena prijenosa skoro trenutno i bez prekida obezbjeđujući izuzetno komfornu i udobnu vožnju. Na raspolaganju su dva režima normal i sport.

Opremljen za loše vremenske uslove

Pokorite planine i snijeg.

Opcionalni pogon na svim točkovima 4MOTION osiguraće dobru trakciju i prijanjanje kao i optimalno upravljanje u komplikovanim voznim uslovima kao što su brdoviti i snijegom pokriveni tereni. Na zahtjev dostupna je i kombinacija 4MOTION i DSG.

Maksimalna fleksibilnost. Elektro podesiva sjedišta, multifunkcionalni kožni upravljač i drugi praktični dodaci čine vožnju novog modela Multivan pravim zadovoljstvom.

Multifunkcionalni upravljač
Električno sjedište sa 12 pozicija
Svjetla
Kontrola multimedije
Elektro sklopivi retrovizori
Sve pod kontrolom

Upravljajte Multivanom i ostalom tehnikom.

Multifunkcionalni kožni upravljač lijepo leži u ruci i na njemu se nalaze sve potrebne komande. Upravljajte radiom, navigacionim sistemom, mobilnim telefonom ili uređajem za kontrolu brzine. Dodatno upravljač je podesiv po visini i dubini za veći komfor i fleksibilnost.

Individualno podesivo

Podesite sebi najudobnije.

Opcionalno je na raspolaganju sjedište sa električnim komandama u 12 pozicija. Podrška za kičmu, ugao naslona, visina i položaj sjedišta mogu se podešavati do idealnog. Sjedište je dodatno opremljeno grijačima i memorijom za tri različita položaja.

 

Svjetlost

Uživajte u optimalnoj vidljivosti.

Za dobru vidljivost se brinu LED prednja svjetla sa sistemom pranja. Unutrašnji retrovizor sa funkcijom samozatamnjenja  dodatno štite od neugodnog zasljepljivanje koje uzrokuju vozila koja se nalaze iza. 

Bežično

Udobno koristite infotainment sistem.

Povežite opcionalni Volkswagen Media Control i Vaš pametni telefon ili tablet, daljinska kontrola navigacionog sistema iz putničkog dijela preko bežične veze audio sistema ili unesite navigacionu rutu sa svog tablet uređaja na ekran osjetljiv na dodir.

 

Podesivi i grijani

Još komfornije.

Standardno, retrovizori su elektro podesivi sa grijačima. Na zahjtev mogu biti opremljeni i elektro preklapajućom funkcijom. Zavisno od modela kućišta retrovizora mogu biti obojena ili ne.