Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Multivan 6.1

Najnovije o ikoni. Može li se nešto perfektno učiniti još perfektnijim? Može se pokušati: Ova generacija Multivana nastavlja konsekventno dokazane jače strane i nudi mnoge posebnosti! Razvijen je inovativni pratilac sa najmodernijim sistemima infotainment-a, asistencije vozaču i sigurnosti kod nepromijenjeno beskompromisne multifunkcionalnosti. Robusni i prostrani Multivan 6.1: Svestrano vozilo za sve, čiji život je uvijek u pokretu.

Značajke 6.1

Jednim pogledom do:

Postavljeni novi standardi.

  • Prednja svjetla (H7 i LED)
  • Zadnja svjetla (Standard i LED)
  • Rešetka hladnjaka u novom dizajnu
  • Branici najnovijeg dizajna
  • Novi lakometalni točkovi
  • Nove , presvlake sjedišta u izvedbi visoke kvalitete
  • Modernizovana modularna instrumentna ploča
  • Novi infotainment sistemi, veličine ekrana do 23 cm (9,2 inča)
  • Novi sistem asistencije vozaču

Unutrašnjost 6.1 Budućnost: Pored velikog opcijskog 26 cm (10,25 inča) velikog „Digitalnog cockpita“ unutrašnji prostor Multivana 6.1 sija sa najmodernijim mogućnostima serijskog umreženja koju omogućava najnovija generacija modularnog infotainment sistema, uključujući 23 cm (9,2 inča) velik ekran na dodir u srednjoj konzoli. Osim toga povećana pozicija sjedišta i opcijski isporučiva potpore kičmi sa četiri načina regulacije brinu o izuzetnoj udobnosti , a bezbrojni pretinci za odlaganje u vozilu o većoj mjeri preglednosti.

Digitalni displeji 6.1

Digitalna kontrolna ploča

Vaša nova instrument centrala.

Tahometar budućnosti: Po želji je moguće za Comfortline nivo opreme klasični pokazivač zamijeniti sa 26 cm (10,25 inča) velikim, samosvijetlećim displejom visoke rezolucije, dok kod Highline nivoa opreme navedeno dolazi u seriji. Inovativna instrument ploča daje vozaču mnoge dodatne informacije, koje prevazilaze informacije o brzinu i potrošnji goriva.

Navigacioni sistem Discover Pro

Vaša Infotainment-centrala.

Svejedno,da li želite telefonirati prilikom vožnje, trebate aktuelne informacije o stanju na cestama ili jednostavno želite zabavu: Opcijski dostupan navigacioni sistem "Discover Pro", koji se koristi intuitivno, nudi vam, npr. sa upravljanjem gestama, pristup velikom izboru korisnih funkcija i pri tom ne ostavlja mogućnost da želje ostanu neostvarene. Tako dolazite ugodno do cilja i pri tom Vas se odlično zabavlja.

Volkswagen We Connect

Vaš pristup svijetu inovativnih online usluga.

Multivan 6.1 serijski je opremljen sa online funkcijama usluge "We Connect", kao i najnovijom generacijom "Modularne Infotainment matrice". Po želji ste online prilikom vožnje. Sa "We Connect" očekuju Vas funkcije, koju svaku vožnju čine još komfornijom i sigurnijom. Bilo da je riječ o pravovremenim informacijama o stanju na cestama, ažurirannjima karti  ili pristupom vozilu bez ključa putem aplikacije - Vaš Multivan 6.1 je odlično umrežen.

Udobnost 6.1 Učinite da Vam je ugodno u Multivanu 6.1: Obimna i jasno proširena serijska oprema, kao i komforni ekstra dodaci dorinose nekomplikovanom rukovanju na nivou privatnog vozila. Tako možete svaki dan sasvim opušteno uživati za upravljačem.

Elektromehanički servo upravljač
Opcije sjedenja
Interfejs za mobilni telefon "Comfort"
Elektromehanički upravljač

S lakoćom do cilja

Elektromehanički upravljač u Multivanu 6.1 nudi aktivnu i adaptivnu podršku u gotovo svim situacijama vožnje. Pored toga, novi servo koncept predstavlja osnovu za najsavremenije sisteme pomoći vozaču u Multivanu 6.1.

Opcije sjedenja

Viša udobnost sjedenja

Multivan 6.1 ima izuzetno udobna sjedišta s opcionalno dostupnom, električno podesivom 4-smjernom potporom za kičmu. Jedinstveno: pojedinačna sjedišta dostupna u vozilu mogu se zakretati i okretati lako i brzo.

Interfejs za mobilni telefon "Comfort"

Dobro povezani.

Dostupan kao standardna oprema interfejs za mobilni telefon"Comfort" olakšava komunikaciju, a vaš pametni telefon se povezuje bežično, u zavisnosti od modela. Ruke vam ostaju tamo gde pripadaju: bezbjedno na upravljaču.

Dinamičnost vožnje 6.1 Visoko efikasna tehnika motora u Multivanu 6.1 karakteriše se snagom, vučnom silom i štedljivošću. Perfektan izbor, ako ste puno na putu i uprkos tome želite uživati voznu dinamiku na visokom nivou.

Motori

Visoka vučna sila, jaka trakcija.

Multivan 6.1 je raspoloživ u raznim varijantama motora i mjenjača. Opcijski isporučiv mjenjač sa duplom spojnicom (DSG) bez prekida vučne sile je osim toga naročito komforan i štedljiv. Sa raspoloživim pogonom na sva četiri točka 4MOTION Multivan 6.1 ostaje i dalje najčešće terensko vozilo svoje klase.

1. Pojedinačno sjedište u 2. redu za Multivan Trendline kao opcija
2. Unutar granica sistema.
3. Vozač mora biti spreman da nadjača sistem pomoći u svakom trenutku i nije oslobođen svoje odgovornosti da upravlja vozilom razumno.