Izbornik
Zatvoriť meni

Multivan 6.1

 

Obnovljena ikona

Možemo li nešto što je savršeno učiti još boljim? Možemo pokušati: Ova generacija Multivana kontinuirano nastavlja sa svojim snažnim prednostima i nudi mnoštvo dodatnih istaknutih karakteristika. Ova inovativna pratnja na svim vašim putovanjima opremljena je najmodernijim infotainment sistemima, sistemima podrške vozaču kao i sigurnosnim sistemima uz nepromijenjenu i beskompromisnu multifunkcionalnost zbog kojeg je toliko obožavan. Robusni i prostrani Multivan 6.1: svestrano vozilo za sve - čiji je život uvijek u pokretu.

Unutrašnjost 6.1

Budućnost na prvi pogled: Pored novog, opcijski dostupnog, velikog digitalnog cockpita sa ekranom od 26 cm (10,25") unutrašnjost Multivana 6.1 nudi najmodernije mogućnosti povezivanja s najnovijim infotainment sistemima, uključujući 23 cm (9,2") veliki ekran na dodir na centralnoj konzoli. Uz to, povišeni položaj sjedenja i opcionalno dostupni 4-smjerna podrška za lumbalni dio kičme pružaju izvrsnu udobnost, a brojni pretinci u vozilu osiguravaju urednost i čist pregled nad situacijom.

Digitalni prikaz 6.1

Vaš novi kontrolni centar Digitalni cockpit

Brzinomjer budućnosti: 26 cm (10,25 inča) veliki ekran visoke rezolucije sa samosvjetlećim ekranom - na Highlineu dolazi kao standard. Inovativan instrument daje vozaču puno dodatnih informacija koje nadilaze brzinu i rezervoar goriva.

Vaša infotainment centrala Navigacijski sistem Discover Pro

Bez obzira želite li telefonirati tokom vožnje, saznati aktuelne informacije o stanju u saobraćaju ili pak jednostavno uživati u omiljenoj muzici - opcijski dostupan navigacijski sistem "Discover Pro" ispuniće sve vaše želje. Pri tome je veoma jednostavan za korištenje - naprimjer gestama, a ostaje vaš kanal prema mnoštvu korisnih informacija koje će vam olakšati vožnju.

Vaš pristup u svijet inovativnih online usluga Volkswagen We Connect1

Multivan 6.1 serijski je opremljen inovativnim online uslugama "We Connect"1, kao i najnovijom generacijom modularnog infotainment sistema. Prema željama, povezani ste s internetom tokom vaše vožnje. S "We Connect"1 očekuju vas karakteristike koje će svaku vožnju učiniti zabavnijom i sigurnijom. Bile to aktuelne informacije o stanju na cestama, ažuriranja karata ili pristup vozilu bez ključa, a putem aplikacije - vaš Multivan 6.1 najbolje je povezan.

Udobnost 6.1

Neka vam udobno u vašem Multivanu 6.1: Opsežna i značajno proširena standardna oprema, kao i udobni dodaci, doprinose jednostavnom upravljanju, kao što biste to osjetili na privatnom automobilu. Tako možete svakodnevno uživati u opuštenoj vožnji za volanom.

Elektromehaničko upravljanje

S lakoćom do odredišta

Elektromehaničko upravljanje u Multivanu 6.1 nudi vam aktivnu i prilagodljivu podršku u gotovo svim vozačkim situacijama. Pored toga, inovativni servo-koncept čini osnovu za najmodernije sisteme pomoći vozaču u Multivanu 6.1.

Sjedišta

Najudobnije mjesto

Multivan 6.1 ima tvornički veoma udobna sjedišta s opcionalno dostupnim, elektro podesivim sjedištima s četverosmjernom podrškom za lumbalni dio leđa. Jedinstveno: pojedinačna sjedišta koja su dostupna u vozilu mogu se okretati i pomicati u bilo kojem trenutku.

Interfejs za mobitele "Comfort"

Najbolje povezani.

Serijski dostupan interfejs za mobilne telefone "Comfort" olakšava vam svakodnevnu komunikaciju i pri tome bežično puni vaš mobitel. Vaše ruke ostaju tamo gdje i trebaju biti: za volanom.

Vozna dinamika 6.1

Visoko efiksana tehnologija motora u Multivanu 6.1 odlikuje se performansama, vučnom snagom i ekonomičnošću. Savršen izbor ako puno putujete i želite uživati u dinamici vožnje na visokoj razini.

Motori

Definicija snage.

Multivan 6.1 je dostupan s različitim kombinacijama motora i mjenjača. Opcijski dostupan automatski mjenjač DSG doprinosi osjećaju neprekidne snage i učiniće vožnju udobnijom i štedljivijom. S dostupnim pogonom na sve točkove 4MOTION Multivan 6.1 ostaje najviše terensko vozilo u svojoj klasi.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim