VW Caddy Furgon: Volkswagen Car-Net

Internet u automobilu kod marke Volkswagen nosi naziv Car-Net. Pod tim se podrazumijevaju servisi, praktične usluge i korisne aplikacije. Paket usluga Car-Net "Guide& Inform"¹ na raspolaganju stoji u kombinaciji sa infotainment sistemom "DiscoverMedia" ili "Discover Pro". Priključkom na internet moguće je korištenje podataka čija aktuelnost gotovo da nema premca. Na primjer stvaranje ili odgušenje zastoja moguće je saznati online u realnom vremenu. Naročito komforno: Vaša maršruta će na odgovarajući način biti automatski prilagođena.

Pomoću usluge Car-Net možete da pretražujete mogućnosti za povratak kući i da online pretragom posebnih destinacija otkrijete brojne zanimljive restorane. Takođe možete brzo da nađete i druge interesantne posebne destinacije. Da li je u pitanju hotel, benzinska stanica ili novootvoreno kino, podaci koji se na internetu stalno aktuelizuju obezbjeđuju po koje uzbudljivo i korisno otkriće.

 

Više informacija o funkciji Car-Net ili idite direktno na  Car-Net portal

1) Za korištenje mobilnih online usluga (Car-Net) potreban je mobilni uređaj (npr. pametni telefon) koji ima mogućnost da stupi u komunikaciju sa WLAN hotspotom. Usluge Car-Net su na raspolaganju samo u kombinaciji sa postojećim ili posebno zaključenim ugovorom o pružanju mobilnih usluga između Vas i operatera mobilnih usluga u okviru pokrivanja dotične mobilne mreže. Prijemom paketa podataka sa interneta moguće je da, u zavisnosti od tarife mobilnog operatera i posebno prilikom korištenja u inostranstvu, nastanu dodatni troškovi (npr. troškovi u romingu). Na osnovu količine podataka koja nastaje u okviru korištenja Car-Net usluga izričito se preporučuje ugovaranje flatrate paketa podataka sa Vašim operaterom mobilnih usluga! Za korištenje aplikacije Car-Net potrebno je sklapanje separatnog ugovora sa koncernom Volkswagen AG. Kupac ima 90 dana da nakon preuzimanja vozila registruje Car-Net pod www.volkswagen.com/Car-Net.

Raspoloživost Car-Net usluga može da bude različita od zemlje do zemlje. Usluge stoje na raspolaganju za dotično trajanje ugovora i mogu da podliježu izmjenama sadržaja. Bliže informacije o uslugama Car-Net možete dobiti pod www.volkswagen.com/Car-Net i Vašeg Volkswagen dilera; informacije o tarifama mobilne telefonije pak kod Vašeg operatera mobilne telefonije.

Zatvori
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete prezentacije.
Prihvati i nastavi