Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete prezentacije.
Prihvati i nastavi
Novi Crafter

Novi Crafter. 100% novi. 100% uz vozača.

International Van of the Year. Novi Crafter razvili smo u uskoj saradnji s njegovim ciljnim skupinama. Zahvaljujući njegovom inovativnom dizajnu, njegovoj prvoklasnoj prikladnosti za gradske vožnje s više od 15 sistema podrške za vozača i njegovoj velikoj raznolikosti pogona stručni žiri iz 24 zemlje izabrao ga je za International Van of the Year 2017.

Novi Crafter. Nova veličina. Želje i zahtjevi naših kupaca neposredno su implementirani u razvoj novog Craftera. Rezultat je vozilo koje je praktično, ekonomično i inovativno kao nikada dosad.

100 % novo. 100 % orijentisano na kupce. Privredno vozilo koje je ciljano prilagođeno potrebama svojih korisnika i koje je osim toga najbolje u klasi u brojnim područjima.

Uzbudljiv kao nikada dosada.

Otkrijte novi Crafter.

Uzbudljiv kao nikada dosada.

Otkrijte novi Crafter.

Izdvaja se.

Tehnologija
Vozačevo radno mjesto
Sistemi asistencije
Furgon
Kamionet/šasija

Jedini model u klasi s 8-stepenim automatskim mjenjačem za tri različite vrste pogona.

Brzina je njegova jača strana: novi Crafter jedini je model u klasi s ponudom 8-stepenog automatskog mjenjača koji se može kombinovati sa svim vrstama pogona. To omogućuje komfornu i štedljivu vožnju i kroz gusti gradski saobraćaj s čestim zaustavljanjima i polascima.

Najbolje radno mjesto svakog vozača.

Udobnost uvijek počinje ondje gdje završava ono što se podrazumijeva: ''ergo Comfort'' sjedište, dobro osmišljene mogućnosti odlaganja i brojne druge dodatne funkcije vozačevu kabinu novog Craftera pretvaraju u udobno radon mjesto za vozače koji su često za upravljačem.

Najbolja prikladnost za gradske vožnje

Sa svojim inovativni sistemima za podršku vozaču i sistemima sigurnosti Crafter pouzdano savladava gotovo svaku situaciju u gustom gradskom saobraćaju predviđajući pritome situacije u saobraćaju. Na taj način ovaj model postavlja potpuno nova mjerila po pitanju udobnosti.

Novi Crafter Furgon.

Novi Crafter furgon impresioniše najboljom mogućnošću utovara i osiguranjem tereta u klasi. Nove velike dimenzije idealne su za konvencionalne nosače tereta poput euro paleta. Veću fleksibilnost u teretnom prostoru osiguravaju i opcijska univerzalna podna obloga i tvornička priprema za dogradne dijelove radnih ormara.

Varijabilnost i nosivost kao nikada dosad.

Novi Crafter kamionet oduševljava po pitanju teretne površine, opreme i kapaciteta mjesta za sjedenje. Velika raznolikost varijanti s jednostrukom i dvostrukom kabinom te tri dužine vozila omogućavaju optimalnu prilagođenost različitim vrstama zahtjeva. Zbog male vlastite težine Carfter šasija predstavlja dobru osnovu za teže nadogradnje.

Varijante modela

Crafter furgon s povišenim krovom
Crafter kamionet
Crafter šasija

Crafter furgon s povišenim krovom

Najbolji model po pitanju mogućnosti utovara i osiguranja tereta: zahvaljujući njegovoj visini od 2590 mm novi Crafter furgon s povišenim krovom savršen je za prijevoz većih predmeta.

Crafter kamionet

Fleksibilan kao nikada dosada: u novom Crafteru s dvostrukom kabinom može se smjestiti čak sedam kolega - četiri na klupi pozadi. Ako se klupa vrati u uspravan položaj, dobije se dodatni prostor za odlaganje alata, materijala i ostalog.

Crafter šasija

Optimalno spremna: zbog svoje male težine nova Crafter šasija čini savršenu osnovu za teže nadogradnje.