ergoComfort sjedište na oprugama

Jedini model s sjedištem na oprugama ergoComfort* koje nudi optimalnu zaštitu kičme zahvaljujući amortizaciji udarca uzrokovanih cestom i namještanju sjedišta u 20 položaja. Kombinacija manuelnih i električnih podešavanja omogućava proizvoljno namještanje koje je u skladu sa smjernicom njemačkog Udruženja za zaštitu kičme. Po želji su dodatno dostupni grijanje i funkcija masaže.

*Dodatna oprema uz nadoplatu.

Pretinci za odlaganje

Prava veličina ne ogleda se samo u dobro osmišljenim detaljima: gotovo sve što vam treba u radnoj svakodnevnici naći će svoje mjesto u novom Crafteru. Tako su vozaču i suvozaču dostupne praktične mogućnosti odlaganja za mobilni telefon, laptop i tablet te boce i čaše. Mislili smo i na pretince za odlaganje sklopivog metra, džepne svjetiljke, sunčanih naočala, registratora, radnih rukavica i brojnih drugih stvari.

Interfejsi i priključci

U Crafteru pojam mobilnog radnog mjesta dobija potpuno novi smisao: opremljeni handsfree sistemom, USB utorom i brojnim utičnicama za punjenje mobilnih uređaja i baterija za alat, u novom Crafteru otati ćete uspješni u poslu i dok ste na putu.

 

Grijano višenamjensko kožno kolo upravljača

Ne samo da dobro naliježe u ruci već nudi i visok stepen udobnosti prilikom rukovanja: pritiskom na tipku možete između ostalog upravljati radiouređajem, navigacijskim sistemom, mobilnim telefonom i uređajem za regulisanje brzine.

Dodatna oprema uz nadoplatu.

 

Preglednost

Izuzetno uski A stubovi u novom Crafteru osiguravaju dobru preglednost i vidljivost prema naprijed.

Zatvori
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete prezentacije.
Prihvati i nastavi
Novi Crafter

Novi Crafter. 100% novi. 100% uz vozača.